РЕВЕДЖУК: «Який в сраку один човен?»

#НАДІСЛАЛИ_ТУТ
Пропагандон Коломойського Serhii Ivanov пише, що ми в одному човні і треба всім зараз брати весла і гребсти разом. Замість зловтішатися над ними — ЗЕйобіками. За останній тиждень чую подібне від багатьох зелеплужників. Отака несправедливість товариство, бо багатостраждальна українська земля мусить носити таке сміття по собі. А тепер коли прийшов час відповідальності, кричать про спільний човет. Звісно, що ми будемо розгрібати постійно через таких, поки не відродиться хребет принципової ідеологічної української нації. А для цього й 24/7 замало, тому працювати треба в поті чола і по 25 годин на добу.
Ми на майданах ціною здоров'я і життя виборювали демократію. Ці подонки скористалися нею і повернули реваншистам право, приїхати в Україну і називати нас майданівців, бандитами та злочинцями. Треба було думати тоді, коли ми говорили, не руйнуйте Україну клоунами. Про те, що ми в одному човні, я говорив постійно, але ці пропагандони повторювали вунісон скрепи російської пропаганди. Жодного разу не казали, ні про човен, ані про спільну відповідальність. Жодного разу не чув, щоб крім безпідставної критики, давали хоч один конструктивний алгоритм. А тоді не раз було сказано, ви не Порошенку вбиваєте рейтинги — ви вбиваєте Україну.
Так, у Порошенка були в оточенні люди котрих треба було вимагати змінювати і я про це також не раз говорив. Так він і сам не ідеальний. Але зробив для України в світі скільки, що пам'ять ваших курячих мізків не помістить і третьої частини. До курей маю більше поваги. А тепер дивіться у них державницьке розуміння прийшло. Каятись не треба, зараз вже пізно. Краще задуматись, бо після часу відповідальності, настануть інші часи — час розплати. А потім Божий суд подонки!

Роман РЕВЕДЖУК


___________________________________________________________________________

Тут вже налетіли зеленуті: https://www.facebook.com/roman.revedzhuk.2/posts/441684506647375