Іноді, читаючи порохоботів диву даєшся, ці люди або дуже тупі, або просо на просто неадекватні. Коли вони мені розповідають про те який Петро Олексійович хороший, а Зе зрадливий та тиранічний, то хочеться прямо таки розсміятися в обличчя.

1. Не так давно, реформована Петром Олексійовичем поліція взяла підозрюваних у вбивстві.

2. Не так давно, реформована Петром Олексійовичем прокуратура взялася шити справу.

3. Не так давно, реформована судова система Петром Олексійовичем взялася розглядати справу.

4. Створене за часів Петра Олексійовича ДБР тепер кошмарить його самого.

Вас нічого не дивує серед цього всього ? О, так можна сказати, що це не він, це все холопи у ВРУ, це вони винні у всьому цьому шлаку. Чого тоді не розпустив? Чому не вигнав Авакова ? Невже Луценко був настільки не замінним?

П'ять років нас годували симуляцією реформ. Сьогодні ми пожинаємо плоди цієї брехні та лицемірства. Разом з тим ми отримуємо просте геніальну підміну понять. Де справедливість означає не покарання тих хто убивав людей на Майдані, а покарання тих хто симулював реформи, забирав банки та грабував армію.

Так, ми маємо йти в майбутнє і писати потрібне зараз про Зе команду і його «жарти», але мені просто не дає спокою цілісна картина, де «золоте» минуле міцно зв'язане з теперішньою реальністю. Бо навіть наприклад Мінські угоди, це не продукт реальності, це праця минулого, яку тепер намагаються втілити в життя. Якщо це зрада то і «золотий вік» пятого президента зовсім не золотий.