Вітаю! Сьогодні сталося те чого чекало Все українське суспільство. Справді все українське суспільство. Ті хто голосував «проти» та ті хто голосував «за». Нарешті голограма обросла реальним тілом. Її міньйони, вже скоро заповнять Верховну Раду та створять свій Кабінет Міністрів, займуть крісла та візьмуть повну відповідальність за стан справ у країні. І якщо праві деякі аналітики, то вони зможуть створити монопартію влади та обійтись без коаліції. По суті це вже не так важливо. З коаліцією чи без Зе команда візьме на себе всю відповідальність. Так, як це сталося з Порошенком і його командою. І тоді вже не вийде відбитися відосиками в соціальній мережі. Все зміниться. 1+1 не зможе тягнути за свого ставленика, тепер всьому головою будуть тарифи та «пустий холодильник». Ля-ля не пройде. Ігри закінчились, настав час ефективно діяти, або перетворитися в розчарування, як це сталося знову таки повторюся з Порошенком і тільки додам з Яценюком.

Правила гри змінились. Всі ті експерти, тобто вчорашні політики тепер перейдуть в медійну сферу та будуть давати типу «незалежну» думку стосовно справ в країні. І якщо з великими політиками все просто то з меншими все складніше. Зараз вони розпочнуть свою гру. Вони будуть розганяти негативні ідеї, ні то «реваншу», ні то «диктатури» і т.д.. Робитимуть звичайно вини це все не по власній ініціативи і далеко не на свій кошт. Великі політики, наприклад ті самі з НФ, які випали за борт, не готові відступати і будуть готувати протест. Тепер буде набагато важче. Бо явний ворог для Зе команди зникне. Він перетвориться на хвилі в середині суспільства.

Зе. день буде складний. Владу легше завоювати ніж утримати. Можна бути прекрасним медійним солдатом, але нікудишнім управлінцем та втратити все, що отримав в результаті бліцкригу. Не варто чекати, що стара система так швидко здасться. Буде серйозний бій чи ні, поки не ясно. Але боротьба точно буде. На це є запит суспільства. І сила цієї страшної боротьби, багато в чому залежить від організаційної сили нової влади. Їх або розіпнуть, або вони розтрощать противника, правда це Україна і тут завжди можливий договорняк та тимчасовий сепаратний мир, який як показує погано закінчується для гаранта і зе.день може перетворитися на зе.ніч.