5a45fda55f0c4.jpg

Спортсмени рівненської «Школи Кунфу Віталія Лосіка» вперше виїхали на змагання, аби представити Рівне, і вибороли одразу сім медалей у фіналі Кубку України з ушу (таолу).

Засновник, шифу спортивної школи, Віталій Лосік виборов срібло у фіналі Кубку України з ушу у розділі ней цзя цюань серед чоловіків 18-35 років.

Фінал Кубку України з ушу проходив у Львові впродовж трьох днів: із 15 до 17 грудня. Позмагатися між собою приїхали близько півтисячі спортсменів різних вікових категорій з усіх куточків України. Гостями Кубку стала команда майстрів ушу з Білорусі.

Рівне представили дев'ятеро спортсменів «Школи Кунфу Віталія Лосіка», семеро з яких були нагороджені медалями та грамотами.

Так, юний спортсмен Тимофій Нераєвський отримав першу в житті і одразу золоту медаль у фіналі Кубку України з ушу у своїй віковій категорії. Срібло для Рівного привезли Нікіта Нестеров і Владислав Лисуха, бронзу — Ліана Подранецька, Артем Улан, Ілля Бордюг та Юрій Мосійчук.

«Я в захваті від результатів успішності „Школи Кунфу“, адже вперше виїхали на такі змагання, щоб представити Рівне, і одразу привезли сім перемог… Можу тільки одне сказати: спортсменам пощастило із шифу Віталієм Лосіком, бо такого відданого, професійного та сильного тренера знайти не легко», — поділилася враженнями після змагань одна із матерів, син якої також ходить на тренування з кунг-фу.