Ну що, панове ботохвермери... Ви страшні люди.

Перекуповуєте принципових борців з опозицією та відправляєте додому. Любі учасники держперевороту, ви реально бариги. Роздаєте по триста гривень там, де тра було дати добрячого потиличника. Але ніт. Школопєт поїде до мамки як біла людина – на таксях. Напротестували, курва.

А всьо пачіму?

Цинічна хунта чудово пам'ятає, за що саме виплеснулося людське море на Майдан. За українських дітей. Різних – за політичними поглядами, за рівнем інтелекту. Аби всі росли непобиті й нескривджені.

Два вечори – два сезони епічного протистояння в стилі «Хоробрі в подарованих берцях». Пікетувати продуктовий в парі кілометрів від заявленої локації – гідна справа. Дивлячись на все це криво заплановане і нездарно виконане дійство, хотілося запитати – і ета шо, всьо? Але тьху таки на мене, питання суто жіноче, а там діти. Нєє. Але потім бандерівці тактовно поцікавилися – «пацани, а вас прадлівать будут?» Ось тобі й маєш цивілізацйну прірву. Жадан і Собаки vs АрестОвоч і прастітушкі.

Вже й не знаю, хто красивіше зпалився. Чи то молодь, що не вміє ані нормально збрехати, ані притомно відмазатись. Чи то організатори, що працюють за старими методичками, згадуючи і Ротердам плюс, і Свинарчуків, і прости Господи ЛіПетьську фабрику. Чи то замовники, чиї витрати на цей халоймес вже були злиті в Мережу й перераховані в кисневі концентратори.

А всьо пачіму?

Тому що гроші було взято з... прааавильно, антиковідного фонду. Це називається «аутсосінг». Ні, не аутсорсинг. Коли Вава зрозуміло, що як би воно не робило нескучнає ліцо, грошей все одно ніхто не дасть, воно вирішило поганяти молодих і трохи попиляти бабла, а відосики хай Луганський знімає, бо він і пожартувати вміє без бомажки, і в кадрі пристойно виглядає. А протестутки хай відсо... будуть в ауті.

Правду кажуть лікарі, що захворювання на коронавірус впливає на психіку. Так по-дурному то всьо... Пардон, брешу. По-дурному було з весни 2019 року. Раніше воно собі грало на фортепіс... фортепеніс... пьяно. Теперка фальшивить. Недоліт. Чи корона тисне, чи печінка. Амфетаміноз, відосопередоз – хто їх, найвеличніших, розбере.

Зараз можна все відчути набагато яскравіше. Воно вирішило пограти у Вову – котрий голомозий і довше хуйлом працює. А виходить, що грає в Трампа — того, что вже майже Gone Donald. Є така тема – «після нас хоч потоп». Звичайно, на гроші. На бюджетні – інші просто не існують. Отут вже можна в рознос – обшук у Музеї Майдана. Що шукали? Надлишкове прости Господи майно? Але гідність на тих, з кого пре надлишкове лайно – то як капелюх на свині. Малий бізнес чим будуть рятувати? Звісно, порнороликами. Бо як підприємці зрозуміють, що то є – «іди в ФОПу»? А тут вжух! — і тьюторіал.

Війна триває. Жодне перемир'я не відміняє обстрілів. Жодне припинення вогню не є справжнім. Українську Армію намагаються послабити й деморалізувати.

Не вийде! (с)

Гривня карта ПриватБанку 5168 7573 4764 2680 Донік Роман

На підтримку тим, хто відстоював нашу Гідність та Свободу тоді, коли в нас ніхто не вірив.

Таке враження, що квартальєрос, як і їхні старши... єбратья, не можуть навіть по обкурці чи рознюху вичавити з себе жодної оригінальної ідеї передноворічного сценарію. Щокілька років, двадцять першого листопада... ми з друзями... влаштовуємо треш і беззаконня... а патом ідьом в баню. Це ті, кому пощастило добігти до Ростова. І таке ж набухане чмо за головного героя. Та тьху! Пороблено, курс рубля буду, однозначно пороблено! І арешт з Януковича зняли, і справу про державний переворот відкрили. Воно думає, що воно все ще в Москві?! Тепер зрозуміло, звідки виросла тема про Інетик в літачку за мульйон зеленого (в хорошому сенсі слова) бабла. То аби літачок не промахувався на лінії Буковель-Оман і не плутався між Поцквою та Лідербургом. Чи Бєнінградом, як там його в біса.

Але тут є невеличкий гендікап. До літака ще тре добігти.

А всьо пачіму?

Гра в Трампа кінечна – не від слова «кіно». Повноваження всьо, і ти всьо. Папірєднік вже ти. Квачику, квачику, дай занач... Тобто, де гроші з фонду боротьби з коронавірусом? Миші з'їли? Що, нова страва криворізької кухні? Шлакі в тєстє?

Ой матінко... То ще півбіди, що понавибирали квартистів. То ще півбіди, що бабадисти й собакопродавці виявилися невігласами й нездарами. І голосували в Парламенті так, як їхній потерполеончик грав на роялі.

Просто півбіди й півбіди буде літр. І нам вже реально вистачить. Докерувалися, долікувалися, добудувалися – фініш! Лишилося тільки переховуватися. Прийшло розуміння, що медичне значення слова «протестувати» вже успішно про...крали, і залишається соціально-політичне. І тут люди підуть не по триста гривень, а по принципових питаннях. І від камер не бігатимуть, а говоритимуть, хто вони й за що вийшли. Звідки приїхали. Де воювали. І який це Майдан саме для них.

Вавчік, паца, нада шо-та рішать.

Бо оптимістичним сценарієм є винос айкососа в папірєднікі після дострокових парламентських виборів. А з таким турборежимом пасажирові хіба що вдасться не дай Боже знову привітати нас з Новим роком. І напоротися на купу постів в естетиці «never бля again»! Малий вирішив, що він і красивий, і вумний, і ще докупи тої... передсвятково сам удома. На кожен «Сам удома» є «Міцний горішок»! Так, хто сказав «фундук у чеколяді»?! Ну, я.

Поборемо!

Фото: Google