Знаєте чому завжди будуть протиріччя та конфлікти між генералами, офіцерами, сержантами і солдатами Збройних Сил і Військовими прокурорами-матіосиками?

Тому що для тотальної більшості військовослужбовців в армії абсолютно зрозуміло за що і чому ведеться війна між Україною і Росією.

Без лишнього пафосу: ми б'ємося за волю, гідність, побратимів, рідну мову, краще майбутнє своїх дітей, справедливість, свою землю і незалежність від російської орди.

ЗА ВИЖИВАННЯ НАЦІЇ В КІНЦІ КІНЦІВ!!!

А для переважної більшості військових прокурворів та їхнього очільника – #ТоліПТРСа ця війна, цитую:

«Не стане таємницею вам, всім присутнім, що ми вже як п'ятий рік поспіль перебуваємо в ДИВНІЙ (!!!), гібридній, латентній, НЕЗРОЗУМІЛІЙ (!!!) БЕЗ ЗРОЗУМІЛОЇ ПЕРСПЕКТИВИ (!!!), часових термінів її закінчення війні».

#ТоляПТСР, заховавшись за трибуною, меле таку х#йню українським студентам на відео ось тут:

Таке лайно в Україні віщають тільки колаборанти-сєпари, російські агенти впливу, зрадо@оби, недобитки ригианали і ….. #ТоляПТРС та його прокурвська кліка.

А українським студентам таке молоти може тільки російський диверсант, який вщент ох_їв від своєї безкарності і наглості! Просто відкрито сцить суспільству в очі.

Побратими, аналізуйте, критично мисліть і тримайте завжди включеним ідентифікатор, хто є хто і які цілі переслідує в Україні.

P.S.

Допис навіяв коментар під одним постом у Facebook:

Дима Леонидович Прохватило: «Пусть матиос подумает о том, что когда поменяется обстановка в Украине и власть, то куда и как он с своей гайкой долларов военной прокуратуры будет ложится за то что пересадил по фальсификаций очень много Военных, Добровольцев!!!

Я уверен что после массовой подачи в ЕСПЧ заявы на матиос и его банду (военную прокуратуру) примут решение, что их нужно будет судить за геноцид Украинских военных в Гаагском трибунале!!!

Это я ещё за пытки не пишу но там всё вспомнят! И это для них будет самый безопасный суд! Но если Народ и Военные за их бардак доберутся до них то им суд не поможет, будет всё так как они и „хотіли“ !!!!!!!