2006 рік. Успішний реформатор міністр оборони Гриценко (відомий проривом у реформуванні армії, а саме: введенням шкарпеток і заморського слова «аутсорсінг») йде сонячними вулицями Києва, насолоджуючись краєвидами.

Раптом, з одного з шикарних ресторанів вибігає людина і починає кричати: «Добрий день пане міністр оборони! Дякую вам! Дозвольте поцілувати вашу руку! Дякую вам щиро товаришу-пане міністр оборони Гриценко!»

Той ніяковіє від шаленої уваги і питає:

– За що?!

– Як за що? Дякую вам товариш-пане міністр Гриценко за те, що ви мене звільнили, скоротили. Якби не ви, я б досі не мав ні де жити, ні що їсти. А зараз я відкрив свій ресторан і заробляю величезні гроші. Запрошую вас товариш-пане міністр оборони Гриценко до ресторану! Замовляйте що хочете! Все за рахунок закладу!

Наївся на халяву товариш-пан міністр оборони Гриценко (це тобі не злипле кашло баби Мані з аутсорсингу) та й прямує далі.

Проходить мимо величезного супермаркету, аж раптом з верхніх поверхів знову: «Товаришу-пане міністр оборони Гриценко!!! Зачекайте!!! Дякую вам товаришу-пане міністр оборони Гриценко!!! Дякую вам!!!

Гриценко дивиться на нього очима воєнно-морського окуня і знову питає:

– За що ви мені дякуєте???

– Та за те, що ви мене звільнили за невміння стріляти з автомата! Якби тоді не звільнили, зараз би не відкрив свої супермаркети. Жив би досі в кечевській общазі і роками збирав би гроші дітям на пару взуття. А так товаришу-пане міністр оборони Гриценко маю декілька машин, будинок, квартири для дітей. Забезпечив їх навчання і спокійний за своє майбутнє.

Дякую вам товаришу-пане міністр оборони Гриценко (цілує руки)!

– Заходьте і вибирайте, що хочете. Задаром!

Загордився від такої несподіваної шани товариш-пан міністр оборони Гриценко. Йде далі вулицями Києва, згадує своє геройське-офіцерське-авіаційно-технічне минуле і насвистує пісню Газманова „Офицеры-расссиянє ... Ваше серце пад прицелам!!!“.

Проходить повз церкви. Бачить нещасних жебраків, які стоять вздовж вулиці, постелили капелюхи, просять милостиню. Стоять, хтось в дранті, хтось в старій військовій формі, хтось босий.

І …. раптом, чує як жебраки йому шепотом: „Бажаємо здоров'я товаришу-пане міністр оборони Гриценко….

Сказати, що Гриценко здивований, це нічого не сказати… (він просто в АХУЄ):

«ЩО І ВАС Я ЗВІЛЬНИВ???

– Ніяк-ні товаришу-пане міністр оборони Гриценко!

– МИ ЩЕ СЛУЖИМО … – відповідають жебраки.

Саме цей анекдот мені згадується, коли цей колишній міністр-псевдореформатор армії в черговий раз розповідає казки про свою успішність.

З Онотолє все давно зрозуміло. Зазвичай, я на нього не звертаю уваги. Але нещодавній його висер просто не залишив мені шансів залишитись байдужим.

Цей ззовні „ботан“, улюбленець бабусь і розвєдьонок, раптом проявив свій охрінєнно „желєзний характер“. Прямо таки Дзержинський! Сталін во плоті, Берія нашого часу, Ківа після обкурки!

Людина, яка за всю свою службу тримала в руках автомат лише на присязі, видав в ефір таку тираду:

5bc087c033ab2.png

Що я маю на це сказати?

Як за#бали вже всіх військових ці чмошники від політики. Вслід за пашинськими, віниками, сироїдами, мосійчуками, #mediabastards Центуріонамибутусовими, разом з „печальными клоунами“ касьяновими та іншими курвами, Онотоль (той, який друг Саака), який має хворобливо завищену самооцінку і популістські амбіції щодо президенства, заявив про те, що когось з військових треба розстріляти!!!

Ляпнув, про те, що НГШ – ГК ЗСУ треба відправити у відставку за вибухи складів боєприпасів: „старший військовий начальник мав би те забезпечити. Але не зміг“. Тобто забезпечити те, не знаю що, так не знаю як.

Сукааа!!! Ти забув, яку біду приніс мільйонам українців сталінський режим???!!! Розстрільник БЛД!!!

Непрохідний з непрохідними мізками. Україна страждає саме із-за таких хитрожопих-політиків-гондонів.

Алатолій, за твоєю логікою тебе треба було розстріляти нах#й тричі!

За той час, коли ти, розвалюючи армію, дерибанив міністерство оборони (з 4 лютого 2005 р. по 18 грудня 2007 р.), тільки в одному місці (в Новобогданівці) склади з боєприпасами вибухали ТРИЧІ (!!!).

5bc087ee3c233.png

Прем'єрами тоді були Єхануров, Жулька і Януковощ. Пам'ять коротка стала???

Детально тут:

https://gordonua.com/ukr/publications/vibuhi-na-sk...

Тобі, с#ка, і тобі подібним, навіть не цікаві причини вибухів складів. Я не задаю питання, що саме ти зробив тоді для захисту складів боєприпасів від диверсій і пожеж на посаді міністра оборони і побудови загальнодержавної системи безпеки.

Я не задаю питання скільки нових сховищ ти побудував і встановив технічних засобів охорони. Я знаю: їх після тебе не залишилося. Тобто „нуль“.

Після трьох вибухів і пожеж складів з боєприпасами під час твоєї каденції МО, я задаю тільки одне питання:

АЛАТОЛІЙ, А ЧОГО ТИ ТОДІ НЕ ЗАСТРЕЛИВСЯ?