У нашій країні неприроднім способом, за допомогою раїсян і вітчизняних зрадо#обів успішно створена медіакурвота основною мотивацією якої є смердіти в інформаційній сфері і підривати довіру народу до армії, яка воює.

Володіючи розкрученими позиціями в інформаційних ресурсах, зареєстрованими в інших країнах, де вільно творять все, що захочуть російські грушники і фсбшники, ця бл@два піднімає свій начебто ох#єнний рівень впливу на українське суспільство, демонструючи начебто компетентність та начебто достовірну інформацію. Так вона піднімає і свою ціну в грошовому еквіваленті. Більше піпли хавають – значить більше будеш отримувати бабла (за вкиди, публікації, на карточку квазіволонтера тощо) – таке їхнє мотиваційне гасло і сволочна місія.

Мислячі українці давно вже розібралися з цими «сенсасьорами» і «сенсасьорками» і не сприймають інформацію з цих помийок. Однак, в них є аудиторія, яку вони кормлять своїм лайном, ще й приправляють начебто інсайдерськими маніпуляціями і компетентністю.

5bab5963701a9.png

Для розуміння вами про що мова – змушений цитувати:

«У зв'язку із великою кількістю новин, які не відповідають дійсності, Фонд „Повернись живим“ також опитав бійців та командирів підрозділу, де стався інцидент».

Ага. Читаємо. Почали класно. Про новини, які не відповідають дійсності. Це – факт. А вони «фРонди» ну піздець які компетентні в новинах і слухайте тільки їх новини. Тому що опитали (датишо! Скоріше за все по телефону) бійців і (деяких «сонечок»), а також командирів ( і деяких з них «дзвіночків-зрадогонів», що зливають друзякам-чеснимпричеснимжурналістам-крутимволонтерам інформацію, щоб прикрити свої зади на всяк випадок).

«За нашими даними, до підриву призвело неправильне зберігання боєприпасів. У зв'язку із ситуацією на передовій, інертні підривники зберігалися не у заводській упаковці, що й призвело до передчасного розриву міни всередині ствола міномету».

Далі по тексту бла-бла-бла про те як вони довіряють попередній перевірці і словам військовослужбовців, яким довіряють і про те, що заходи безпеки були дотримані тому всі залишилися живими, бо якщо не були б дотримані – то були б загиблі, але все свідчить про те, що присутній людський фактор – п'яний сука-майор.

Звідси висновок в людей: пі#дець! Значить в армії – всі бухають. Просто повально. Всі… А цей бухарик-майор має упаковки підривників контролювати? Майор? А може комбриг? Ні. Може цілий генерал Шевцов? Їздити по передку і контролювати кожний ящик. А хулі!

Ху! Аж дух перехватило поки писав. Маладци! Дякуємо! Ви як завжди найкращі! А то в ЗСУ – всі «дятли» і нічого ніколи не пояснюють простим людям. А ви (медіакурвота) всі такі швидкі: як «швидка Настя».

Ну прямо «чисте джерело інформації».

Пийте з нього тільки дивитися треба, щоб не поперехнутися.

В мислячого люду, військового зокрема, залишається тільки одне питання до «фРонду» Дейнеги і помийки «Юри-Центуріона»:

«ЩО ТАКЕ ІНЕРТНІ ПІДРИВНИКИ?»

Чой-то не зрозуміло з цими вумними словами. Ну Дейнега з Юрою звісно воювали і з мінометів стріляли. Різними калібрами. В умовах бойових чи наближених до них. Чули? Легенди ходять.

Сказали так – значить треба вірити і не єб#от. Хвахівці боєвиє.

Під коментарями групи підтримки, срачем ватників і «професійних патріотів», а також зрадо@обів раптом з'явися світлий промінь у вигляді Nick Vasutin і миттєво розвінчав «профффесійну компетентність» «фРонду» і «Юри-Центуріона».

5bab59a489337.png

Мої шановні, із задоволенням процитую мовою оригіналу:

«ИНЕРТНЫЕ бывают газы, люди и материалы, а взрыватели бывают ИНЕРЦИОННЫЕ, которые самовзводятся от силы инерции покоя определенных деталей в момент выстрела когда снаряд или мина разгоняется набирая ускорение в стволе. До момента самовзвода они в общем-то безопасны. А вот неразорвавшиеся после выстрела мины крайне опасны потому, что у них взрыватель уже взвелся в момент выстрела, но по какой-то причине не сработал».

А далі до вашої уваги тролінг чеснихпричеснихжурналістів і крутих волонтерів від «Майора Швейка»:

«Сказано „люминь“, – значит „люминь“, Цензор матерый спец в военных вопросах».

Змушений подякувати хвахівцям по «Молотам» – «фРонду» і помийці «Юри-Центуріона» за голосний звук своїх випущених в ефір ІНЕРТНИХ газів.

Поздоровляю вас, ви прийняли естафету «некомпетентної компетентності» від #ТоліПТРСа.

Так тримати!!!

«Бойовий дух і матеріальна частина є взаємопов'язаними чинниками. Зброя без мужності неефективна, але те ж саме можна сказати про найбільш хоробрих солдатів без хорошої зброї, захищаючої або зміцнюючої бойовий дух. Мужність швидко випаровується, коли солдати втрачають віру в свою зброю»

Капітан Безіл Ліддл-Гарт (“Думки про війну")

P.S. Шановні читачі, споживайте чисту воду, чисту інформацію з чистих джерел!

На посошок – відео про вибухи (і не вибухи) мінометів і долбой@бів біля них: