Вся країна знає, що на Гончарівському полігоні проходять тактичні навчання з резервістами «Північна фортеця – 2018». Про хід навчань вже тиждень розповідають по всіх каналах ТБ і ЗМІ. Загалом проводяться дуже успішно. Навчання є експериментальними, але народ про це мало знає.

Деяка інсайдерська інфа про один цікавий експеримент, який успішно проводиться на навчаннях резервістів.

Керівництво навчань вперше підготувало, організувало і провело профілактичну операцію «Антиаватар».

Що таке «профілактична операція»? Не чули?

Це Know-How від офіцерів і сержантів ЗСУ, які здобули офігенний досвід роботи з «аватарами» і наріками попередніх хвиль мобілізації, а також зборів резервістів.

Це коли командири, медики, ВееСПешники і еМПеЗешники об'єднують свої зусилля для того, щоб виявити потенційних резервістів-алконавтів і створюють такі умови служби і підготовки, що хрен й#бнеш навіть 100 грам самогоняри/шмурдяка.

Які попередні результати експериментальної профілактичної операції вже відомі?

Доповідаю перевірену інформацію від авторитетних офіцерів і сержантів з низів. «За що купив – за те продав».

Спочатку, по прибуттю команд з воєнкоматів, на прийомі команд, включили таку зачистку, що всі «під газом» відсилалися назад до хати з «повідомленнями щастя» до відповідних організацій (голів місцевих рад, роботодавців).

Якщо по простому, то зміст месседжів від командування був наприклад, такий: «Громадянин ЧИЧКАН К.М. х#р поклав на обороноздатність України. Приперся на збори резервістів в жопу п'яний. Був з позором випіз#жений з навчань. Розкажіть в селі (на роботі) людям, що він гондон-путінський» і т.ін.

На другому етапі запустили такий двіж для резервістів, що вони голови підняти не можуть до сих пір. І від втоми на заняттях валяться з ніг. Інтенсив. Конкретний. Крутіше чим в полі при збиранні врожаю. Заняття проводять інструктори-атошники і спуску резервістам не дають. Навантаження і фізичне і психологічне серйозне. Тому про питво і ще якусь херню для кайфу і думати забудь. Як зашився …..

На початку «задули» всього декілька любителів оковитої.

А тут ще:

ВееСПешники, красави, перекрили канали доставки сурогату і самогоняри.

еМПеЗешники по мізкам луплять бесідами: «Алкоголь і наркотики – зло- злоєбуче!». Ще й під музику патріотичну, що плакати від емоцій хочеться.

Медики всі як «на голках» діагностують «психоневростенічний ділірій» і «психоповедінкові розлади».

На третьому етапі профілактичної операції, офіцери і сержанти вже почали вичислення хлопів, що хворі на алкоголізм і нариків. Всім відомо, що коли аватара або наріка тримати в жорстких умовах невживання, то пробиває на психічні напади і синдроми.

І дійсно, через пару днів інтенсива посипалося як з «рога ізобілія»: судомні напади, делірії, епілептичні припадки, тривожно-сука-депресивні синдроми, психоповедінкові розлади і всілякі інші алкоголічно-наркоманські болячки.

«Аватари в ЗСУ – як дзеркало населення Чернігівщини» БЛД!

Чому тільки Чернігівщини? Так всі резервісти з Чернігівських воєнкоматів призвані. А Чернігівщина, як всі інші області нашої країни, включно зі столицею славляться таким алкоголічним контингентом. Без роботи сидять але ху@рять всі.

Різношерстним зрадо@обам, треба постійно нагадувати, що «Армія – це дзеркало-дзеркальне суспільства».

Правда жоден з них, зрадофілів, на збори резервістів ніколи не прибував. Короч, експердів-бутусових там ніколи на цих зборах/навчаннях не було, немає і не буде. Це ж, сука, публіцисти і шльондри (гріни, цві, юрікі, покусані) зі всяких там «Ваєнных камитетов Апапіздєть».

Армія – це дзеркало суспільства! Ще раз, сукам, нагадую. Для профілактики. А то і тут зраду будуть шукати.

Отож, керівництво навчань запакувало за декілька днів аватарами Чернігівський обласний психо-наркологічний диспансер «під зав'язку» і тим самим, порадувало роботою медиків-психіатрів. Самі винуваті – ви ж довідки цим «аватарам-воєнам» видаєте про те, що на обліку у вас не перебуває. І пендалем у воєнкомат відправляєте. Україну любити і захищати. А воно ж любить і залежне тільки від бухла!

Ха!!! Тепер військові відразу успішно допомогли медикам-психіатрам Чернігівщини налагодити облік «психів», і «алкоголіків», і «наркоманів».

І ті ж військові будуть тепер ретельно звіряти свої списки аватарів з видаваними вами довідками про те, що вони – мобічєскій ресурс – не алкаші. А якщо попаде хтось з тих аватарів знову у військо, що у вас знаходяться зараз з «судомними нападами», тоді до вас прийде Нацполіція з кримінальним провадженням. Стаття буде сувора! Тому начувайтеся!

Таких аватарів Чернігівщини на списку в ЗСУ вже більше СОТНІ тільки після результатів цих навчань. Вони всі нахрен вже виключені зі списків військової частини. І нікому з цих алкашів за те, що воно здохне під час виконання навчально-бойових завдань держава платити не буде. Херої БЛД!

Здихайте під парканами. Обригані і обісцані.

Армія вам не витверезник і не наркологічний диспансер, гондони!

Окреме «вітання» аватари Чернігівщини передають Вадиму – очільнику ОВК і його підлеглим воєнним комісарам деяких РВК:

Олежку з Новгород-Сіверського (привів П'ЯТЬ аватарів на навчання резервістів) в яких трапилася «біла гарячка»;

Сашку з Коропського (відібрав під парканом на навчання в Гончарівськ аж ШЕСТЕРО забулдиг) в яких стався «судомний напад»;

Андрійку з Бобровицького (знайшов в забігаловках і відправив на «Північну фортецю» також ШІСТЬ алкашів).

Провідайте своїх «підопічних» в Холявині (село де обласна психлікарня). Аватари вам будуть раді.

Ви, гівнюки, роботу іншим офіцерам і сержантам з військ знаходите? Нех#й їм робити і тільки займатися аватарами відібраними вами, щоб не здохли під навантаженням? За те, що здохне на заняттях звинувачують не вас, козлів, а командирів!

Чекайте «подарунків» від начальників за «успішну діяльність на ниві постачання аватарів до військ».

Вам мабуть постукає пі#дець за відбір аватарів-резервістів.

Будемо спостерігати за вашою долею.

P.S.

А такі-да, перша профілактична операція «Антиаватар» з резервістами в Збройних Силах успішно проведена.