Вінстон Черчилль в 1949 році, у своїй праці «Їх найкращий час» сказав: «Я потребував великої кількості регулярних військ, щоб перебудувати і зміцнити армію. На війні не можна перемогти за допомогою героїчної міліції».

Часто недолугі журнашлюхи звинувачують армію в тому, що військовослужбовці ЗСУ не зовсім, м'яко кажучи, сприймають представників структур МВС, а саме: НГУ, прикордонників, поліції тощо. Начебто це несприйняття веде до послаблення силового блоку країни.

Але виходить завжди навпаки. Військовослужбовці Збройних Сил мудріші і не розколюють силовий блок своїми заявами, а розколюють його такі як оцей, прости Господи, наш грьобаний міністр МВС. Він чітко слідує тою дорогою, яка веде його до звання «мєнтяри» зі всіма притаманними їм «цінностями».

Декілька недолугих речень з його недолугого інтерв'ю 04.04.2018 р. Петру Шуклінову в Ліга.нет. Того, хто гордо заявляє, що він не підпорядковується Порошенку і кому вкрай необхідна парламентська республіка. От кров з носу, саме зараз, коли йде війна вона йому і таким як він потрібна. Його ставленики, такі як Ківа прийдуть і порядок наведуть або про#буть все що можливо. Або прикормлені ним Білі Вожді, разом зі своїми корпусами і дружинами з «Азовом» НГУ, прямо носії залізного порядку, правда з відтінками коричневого кольору. Такого як гівно.

Цитую:

«Параллельно с Нацгвардией, я принял решение о формировании Добробатов – фактически, народного ополчения – в составе МВД. Именно эти подразделения, Нацгвардия и Добробаты, и ОСТАНОВИЛИ ПОБЕДНОЕ ШЕСТВИЕ АГРЕССОРА, участвовали в боях в многих самых горячих точках – от осады и освобождения Славянска, до Мариуполя, Широкино, Илловайска. Фактически, ИМЕННО ДОБРОБАТЫ И ПЕРВЫЕ СПЕЦБАТАЛЬОНЫ НАЦГВАРДИИ ЗАЩИТИЛИ ТЕРРИТОРИАЛЬНУЮ ЦЕЛОСТНОСТЬ УКРАИНЫ».

БЛД міфотворець!!! Приплили!!! Ні слова про ЗСУ!!! Охреніти!! Саме НГУ і добробати захистили територіальну цілісність України! Це той міф, який вже п'ятий рік вішається на вуха народу і вбивається йому у свідомість як мантра орківської пропаганди.

Я навіть не хочу тут розповідати про те, що вони просрали участвовуя «в боях в многих самых горячих точках»!!! Тошнить від спогадів.

УВАГА!!! Не Збройні Сили з потужною навченою артою, авіацією і підготовленістю командного складу, ризикованими рішеннями і героїзмом, прявленим РАЗОМ з достойними воїнами НГУ і добробатами, волонтерами і всім УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ зупинили російського агресора, а навпаки!!!

Зупинив його Аваков своїм вольовим рішенням!

Героя дати за такий подвихххх! Ні совісті, ні честі. Просрані в піарі…

Так хто ж маніпулює суспільною думкою і розколює силовий блок країни???!!!

Допи#дівся міністр до того, що аби не ЗСУ – то добробати з НГУ і беркутньою вже давно б закінчили війну!

Аваков, читай Черчилля!

Робимо висновки, побратими.