Є декілька запитань до українців, потенційних захисників країни. Особливо до тих, хто зараз служить і гідно, кацапським чортам назло, вже чотири роки, стримує навалу орди зі сходу.

Ви будете воювати за Україну, коли вас згодом (через рік-два) можуть безпідставно (без фактів і доказів) звинуватити в «расстреле мирных артиллеристов „ДНР/ЛНР“?

Немає за що судити? Ха!!! У нас є мутна блатота з військової прокуратури, які за командою від кураторів із-за порєбріка, зверху або збоку від своїх начальничків виконають все, що їм скажуть. Вони ж в 14, 15, 16, 17 році про#бали все, що могли про#бати у збиранні доказів проти росіян та їх обстрілів із-за порєбріка. А на рахунок військовослужбовців ЗСУ вони спритні. Відкрив справу, стряпав швидко документи в суд і херой! Медаль, премія, нагородна зброя за заслуги.

Ви бачили їх біля себе, коли вас обстрілювали?

Вони збирали докази російської агресії?

А знаєте де вас будуть судити і гарантовано посадять?

Правильно. Судитимуть вас на території Луганської і Донецької областей за 30-50 км від лінії зіткнення з москальськими вибл@дками, в судах, де судді аж смердять сєрпарською зрадою і мають родичів серед сєпарів та їздять на ту сторону „аж гай шумить“.

Крім того, коли ще в донбаських латифундистів або комуно-риго-олігархів зачеплені родинні інтереси (мирним артилеристом міг бути їх родич), і вони можуть платити „премії за тяжку службу“ безчесним представникам військової прокуратури і сєпарам-суддям, то ваші шанси бути вільним і не згнити в СІЗО міст, які ви нещодавно звільняли від російської чуми, будуть мізерними.

Чи вірите ви в те, що в судах Сватово, Старобільська, Сєвєродонецка, Волновахи, Костантинівки і Маріуполя чесні і непідкупні патріотичні суди? У вас є надія, що справедливість там торжествує? А прокуратура просто кришталево чисто-чесна? Пишу і чую ваш регіт… Їх на мирній території хрен знайдеш з вогнем, чесних і непідкупних.

Ви ще не чули про нові гібридні способи ведення війни росіянами, спрямовані на знищення бойового духу противника?

Так ось вам: „отримайте і розпишіться“.

Хто захистить захисників країни? У вас є адекватна і твереза відповідь на це запитання?

Я вважаю, що ніхто, окрім нас самих нас не захистить. Наша сила тільки в об'єднанні бойового братства. Тільки одна ремарка для розуміння: я не про „вомбато-березо-насінневих“ політичних гондонів, що волають про нього своїми поганими ротами за бабло і жагу влади, я про справжнє, з великої літери БОЙОВЕ БРАТЕРСТВО. Те Бойове братерство, яке щиро підтримує побратимів і в горі, і в радості. Нам немає на кого надіятись, окрім самих на себе і підтримку українського народу, який ми захищаємо.

Я не збираюсь бути суддею або когось звинувачувати. Я – за справедливість. Я за дотримання прокурорами і суддями принципових речей чесності і гідності, які не потрібно порушувати під час війни з мокшами-ординцями. Так можна догратися до серйознішого, що власне і добиваються росіяни.

Тому наведу один з прикладів того, яким способом знищується бойовий дух військовослужбовців ЗСУ.

Є така кримінальна справа „Горбачова-Команова“. Судді Луганської області заздалегідь відверто демонструють свою правову позицію на стороні обвинувачення. Читай – військової прокуратури. Сторона захисту намагається змінити місце підсудності, розуміючи несправедливість майбутнього вироку.

Як зазначають правозахисники, якщо ще рік тому Вищий спеціалізований суд задовольняв клопотання сторін захисту про перенесення справ із Донецького і Луганського регіонів в будь-який інший за місцем перебування обвинувачених/свідків/потерпілих, то останнім часом – йух!

Захист звернувся до Верховного суду з надією відновити справедливість і щоб справа слухалася в Києві. „Без надії сподіваючись“ на примарну справедливість в суді Києва …. Наївні. Але треба ж діяти, а не бути закланими безпідставно військовими прокурорами.

Буквально вчора, чого і варто було очікувати, судді не задовольнили звернення адвокатів про зміну підсудності. Кому це вигідно? Відповідь знайдіть самі. Вона на поверхні.

Судді Верховного суду (ймовірно за командою кураторів із-за порєбріка) заглибилися у „теорію походження процесуальних норм“. Вони відмовляють майже за всіма клопотаннями адвокатів, якщо вони не приводять приклади „особливої виключності випадків“ на кшталт землетрусу, виверження вулкану, торнадо…., що перешкоджає відправленню правосуддя.

Блд!

Зараз військова прокуратура прагне представити цих офіцерів як злочинців, що вбивали „мирных жителей“ Луганської області. Нічого не нагадує? Гібриди мля! Докази натягнуті за вуха. Запроторили в СІЗО щоб обмежити всі права офіцерів на захист і підтримку.

Виявляється що тоді, у 2014 році, наші військовослужбовці не мали права ні стріляти, ні затримувати ворожих агентів…. Ні захищати рідну землю від ворога.

Справу Колмогорова пам'ятаєте? Це така ж модель відпрацьовується. Вже луганські судді хочуть зробити ЗСУ „загарбниками“ та „карателями хунты“, що нищить мирне населення (особливо мирних корегувальників і мирних орусячених артилеристів з картами цілей). Доходить вже до того, що за результатами слідства і подальшими рішеннями суддів виходить так, що саме ці українські офіцери і солдати принесли війну на землю Донбасу, а не росіяни. Недосудді дозволяють собі навіть зауваження робити обвинуваченому в суді: „Укроп, закрой рот!“

У кожного своя місія і свої завдання у цій війні – у суддів, у військових прокурорів, адвокатів, в офіцерів і солдат Збройних Сил. У ворога також. Перш за все, противникам необхідно знищити наш бойовий дух. Будь-яким способом.

Побратими, наше завдання, спільно з громадськістю і правозахисниками слідкувати за тим, щоб правосуддя відносно офіцерів-розвідників Олександра Горбачова і Олексія Комонова було справедливим щодо військовослужбовців, доказова база повинна бути повною і беззаперечною, а не фальсифікованою.

Ми будемо і повинні слідкувати за дотриманням і прокурорами і суддями верховенства права і справедливості.

Наш бойовий дух загартований, тому ми і підтримуємо наших побратимів. Своїх в біді не залишаємо.

Якщо цього не буде – завтра прийдуть за нами. А судити нас будуть вороги.