Наше суспільство черговий раз здригнулося від ужосів полігону «Ширлан» і поширення теми «генерали-сво…». Чому вони не в палатках, гади, і чому не зробили солдатикам комфорту для проживання. Ну і т.д. Деморалізація особового складу, сіяння недовіри до командування – це найперше завдання будь-якого противника.

Приведемо приклад проведення інформаційної операції під кодовою назвою, скажімо – «Завіса».

Почнемо відразу по справі. Отже, затримання «генерал-полковника» Рубана відбулося 09:15, четвер, 8 березня 2018 р. 9 березня йому повідомлено про підозру і «мебельщик» буде на баланді до 6 травня. Того ж дня голова СБУ Василь Грицак проводить брифінг за цією справою.

У той же час, в 16:49 09.03 боєць секретного підрозділу ЗСУ Yulia Matvienko (“Білка") на своїй сторінці в Facebook виставляє пост "Ад на земле…", здобуваючи 10300 поширень. Пішла гуляти зрадонька…. Її підхопила Виолетта Бородина (“Вілка") з 93 бригади.

Наступного дня їх підхопили інфопомийки: апострофи, занози, коментарии, преступности.нет, 061…..

Вкид підхопився бійцем 92 бригади Сергій Марков (375 друзів) через Facebook в 14:24 10.03. Фото палаток набуло 23600 поширень. А 11.03 в 23:27 він розмістив "сюжет про розмінування" під гаслом "Командири вбивають патрійотів".

Волонтер-блогер Artem Ervin розігнав зі своєї сторінки спільноти "Наш Харків – Волонтерська група" відео "сюжет з машини" і набрав 2350.

Юля Матвієнко, перед тим як підписати контракт була членом волонтерської організації "Фонд допомоги країні "Сестри Перемоги". Ця волонтерська організація зробила багато корисного в підтримку наших Збройних Сил. Це не підлягає сумніву. І "Білка" абсолютно шанований і авторитетний боєць. Справжній. Багатьом мужикам треба брати з неї приклад – це факт. Але зараз вона – "героїня, що мочить генералів". Про солдатиків на Ширлані вже всі забули. Народ не в темі, умови то кращі стають не із-за поста Юлі, а в плановому порядку. Готували містечко для проживання однієї з бригад і без постів в мережі….

А тепер по суті блогу.

Декілька слів про фонд "Сестри перемоги". Знаєте, хто його засновник? Віталій Губський – інвестиційний аналітик банку "BNP Paribas". З'являється в Україні рідко. В основному живе в Лондоні. Це молодший син Губського Богдана Володимировича – "людини Медведчука" і спонсор блоку Баби Юлі ( та що Тимошенко).

Мета операції "Завіса" – завісити справу Рубана-Гарбузюка інформаційною ширмою "Ширлана". Відвести увагу суспільства до проблем ЗСУ. Там же завжди купа проблем і зради.

Корбан: "Рубан наш человек".

Рубан-Гарбузюк – "Украинский выбор" – Медведчук – Губський (і діти) – Баба Юля (Тимошенко).

Рубан-Гарбузюк – Гадя.

Коломойський (ображений на всіх "невдячних") – Корбан – Насіння – Саак…..

Апофігей апофеоза – це сюжет програми "Гроші" (1+1) (11.03 23:27) про Ширлан, який основується на витворах позаштатного фотографа 92 бригади, які взяті зі сторінки Сергія Маркова. Браво Серьожа!!! Серьожа-маладец!!!

Тут чомусь уявляється, що вуха "Бені" стирчать.

Як все заплутано, але причинно-наслідкові зв'язки вимальовуються.

І Олексій Арестович так вчасно підтверджує запропоновану версію. Ну прямо в десяточку:

https://www.facebook.com/alexey.arestovich/posts/1849939668403438?pnref=story

P.S. Шановна Yulia Matvienko, не всі генерали-СВО…