#InfoMaidan

Сьогодні тільки й розмов, що про Авакова. Мітинги проти нього, протести. Протести ці приписують тим, кого називають соросятами та активно з ними борються, вішаючи штамп — соросята і з підтекстом, що це щось страшнюче.

Але чомусь першими ворогами в Україні стали соросята, а про путінят ніхто не згадує і не бореться з ними. Може, все ж таки, в пріорітетах буде боротьба з путінятами, а потім вже з соросятами та всіма іншими.

Це не соросята підтримують політику окупації українських територій. Не соросята продавлюють відновлення водопостачання в Крим. Це не соросята лобіюють поставки електроенергії та вугілля з Росії. Не соросята продавлюють в Мінську рішення Донбасу на користь Росії. Не соросята наполягають на зміні закону про державну мову. Це не соросята мають три великих телеканали та багато інших інформ ресурсів в Україні і просувають антиукраїнські меседжі.

Це все роблять путінята. І про них чомусь мало хто каже, але всюди сують соросят та обвинувачують їх у всьому, роблячи ворогами України номер один.

5eda7eca4ff69.jpg

То може треба вже розставити пріоритети хто набагато більше небезпечний для України — соросята чи путінята.

Соросята тикають носом в корупцію тих, хто зажерся вщент і вже відкрито краде. Серед них саміх також є гріхи. Але в плані боротьби з корупцією вони підіймають багато питань.

Особисто для мене незрозуміла їхня боротьба з Аваковим. Злочинність в країні присутня, але на відміну від того, що відбувається в США чи Франції, то все не так погано. І тут стає на думку питання, а що буде як Аваков піде. Хто замість нього і чи не почнеться великий перерозподіл країни в такому випадку. Аби не ... це ми вже проходили рік тому — отримали Президента Зеленського. Тож в цьому моменті у мене незрозумілість щодо їхніх дій.

А протест ЛГБТ спільноти проти Авакова взагалі смішний. Якби їхні акції не охороняла ретельно поліція, то вони і вийти з метро на свої акції не змогли б. Традиційно в червні Марш Рівності, тож побачимо образяться поліціянти на таку поведінку ЛГБТ спільноти чи будуть їх пильно охороняти як завжди.

Питання залишається в цьому тексті тим самим — хто небезпечніший для України — соросята чи путінята?

P.S. Це не текст на підтримку соросят. Це для того, щоб подумати куди направляють наші погляди і від кого і чого відводять увагу.
#ДумайтеСамостійно