#InfoMaidan

Одна з найбагатших та найпотужніших країн світу. Її називають колискою демократії. Країна можливостей та контрастів, розчарувань та успіхів.

Багато хто казав, що коронавірус принесе новий світовий порядок. І саме це ми і спостерігаємо зараз.

Вже немає того життя, яке було раніше. Походи в супермаркети, поїздки в транспорті, телебачення, спортивні заняття та відвідування перукаря — все інше.

Іншими стали не просто люди, а цілі країни та весь світ.

На фоні всіх зараз, безумовно, виділяються Сполучені Штати Америки. Жодний випуск новин не проходить без згадки про події в цій країні.

5ed51f176ec48.jpg

Велика кількість загиблих від коронавірусу вже відійшла на другий план на фоні масових протестів, заворушень, грабунків, сутичок та безладу, які охопили вже всю країну. Боротьба за справедливість вже перейшла межу дикунства і натовп відверто грабує бутіки та магазини електроніки.

І знов контраст.

Стрічки новин перебивать приголомшливі новини про історичну подію — перший комерційний запуск людей в космос приватною компанією. Мільярди людей по всьому світу спостерігали за цим в прямому ефірі.

Світ до коронавірусу та після нього — два різних світи. Вони не гірший та кращий. Вони різні. Того, що було раніше, вже ніколи не буде. Настає новий світовий порядок. Епохи розділилися і межею розділу став коронавірус.
#ДумайтеСамостійно