Нас готують. Кожного дня. Крок за кроком. Подія за подією. Крапля за краплею. Поки терпець не увірветься.

Дуже скоро чаша може переповнитись і тоді процеси буде вже не зупинити.

Арешт бойового генерала, переслідування активістів, карні справи та переслідування відомих політиків, обшуки, підігравання агресору, відкрите лобіювання інтересів олігархів — список можна продовжувати.

Це робиться навмисно і мета цього — це хаос в Україні.

Вже п'ять років російська пропаганда намагається нав'язати всьому світу поняття «гражданская война на Украине». Але все ніяк не виходить — світ каже, що це російська агресія та вторгнення в Україну.

І ось зараз, з приходом нової Зе влади провокувати суспільство продовжують все більше. Росії треба зробити протистояння всередині України і для цього вправно стараються їхні агенти впливу, здійснюючи все нові й нові провокації та кидаючи визови українському суспільству.

Коли суспільство вибухне, то Росія отримає нові переваги. Це може бути «защита русских на Украине» та вже не тільки в Донецькій та Луганській областях, а ще далі. Може бути таке, що Президент буде просити допомогу у Росії, як це було в Сирії. Це все варіанти, які призведуть до катастрофічних наслідків для держави.

Мовчати не можна. Але якщо протести перейдуть в активну фазу з силовим протистоянням, то це вже буде найбажаніший для Росії сценарій, якого вона прагнула всі ці роки.