Кажуть що «Свобода» провокатори через те що влаштувала вчора бійку під посольством РФ.


Що я можу сказати? Я б на їх місці не вчиняв би так. Це дійсно виглядало не дуже а користі ніякої не дало.


Я б заздалегідь зібрав би кілька сот(краще тисячу-дві) прихильників звіз би їх 18 числа під посольство і спробував бив лаштувати мирну блокаду. І їй Богу тоді поліція десять разів подумала б чи деблокувати амбасаду країни агресора чи ні.


В той же час в мене набагато більше питань до нашої влади: навіщо було забороняти проведення російських виборів на нашій території а потім НІЧОГО НЕ РОБИТИ щоб виконати цю заборону? Хіба це не є справжня провокація з великої літери? Треба було б або заблокувати російські представництва на цей день, пускати туди лише їх співробітників або(мені в коментарях минулого разу почали підказувати наче це порушує якісь норми міжнародного права) якщо цього не можна було зробити то і фіктивну «заборону» росіянам пред'являти не варто було б. Бо «заборонивши» і нічого не зробивши щоб втілити заборону в життя ми лише в чергове зганьбились. І ця ганьба значно більша ніж претензії від російських «ЗМІ» за те що когось десь побили.


Їй Богу не треба мірятись хто тут більший провокатор бо ним виявиться зовсім не той на кого всі спочатку пальцем вказували...