Проукраїнські блогери(і тут неважливо за «зраду» вони за «перемогу»), самі того спочатку нерозуміючи цього, кинули виклик системним журналістам зі старих видань, сайтів та телеканалів. Виявляється можна безкоштовно писати не гірше а той значно краще за представників системної журналістики. якісніше і в той же час патріотичніше!

Фотограф Дмитрий Юрьевич Муравский, сам того спочатку не розуміючи, кинув виклик системним фотографам що працюють у тих самих системних ЗМІ разом з тими самими системними журналістами

Результат не забарився. «Журналісти, фотографи, активісти» і т п і т д які так люблять говорити що країні треба ламати стару систему і перебудовувати країну на принципово новій основі, як тільки цю саму стару систему, почали ламати з них самих, «чомусь» не проявили ніякого ентузіазму, а навпаки стали найзатятішими консерваторами і кинули на захист свого панування в українських Медіа всі наявні в них сили.

Звинувачення в проплаченості, поширенні фейків, постійні спроби влаштувати травлю проти своїх більш юних конкурентів, ось вона відповідь наших «професійних» середовищ на зміни.

Багато з них вперто не розуміє що власна непрофесійність, зарозумілість і багато інших гріхів прощалася їм в часи Януковича лише через те що країна реально стояла на порозі тотальної цензури та диктатури. А зараз коли навіть на президентському каналі критика становища країни стала буденністю, ніхто на гріхи системних професійних(професійних?) середовищ закривати очі не буде.


Робіть свою справу якісніше і любіть Україну сильніше. Інакше вас чекає доля ще одної зниклої реалії часів Януковича...