Дуже приємно думати що «от у владі радники і взагалі погані люди, а от народ в нас вже інший. Треба замінити систему пустити нових людей і все стане чудово»


Це дуже небезпечна ілюзія.


Давайте будемо чесними самі перед собою. Скільки відсотків українців, якщо їх поставити на місце влади, почали б знаходити теплі корупційні місця своїм кумам, братам, сватам? Скільки відсотків українців вирішуючи що краще зробити щоб показати європейцям готовність до змін: підвищити тарифів для всіх чи побороти корупцію серед своїх кумів, братів, сватів(тих самих яких ітльки-но розставив на теплі місця), обрали б перше? думаю відсотків 80-90. Якщо менше, якщо наприклад «всього» 70% то це вже завелике майже фантастичне щастя


Ми говоримо що влада не хоче розривати бізнес з країною-агресором. Це слушно. Я сам за максимально можливий економічний розрив з РФ. за вигнання їхніх банків, зокрема. Якби це не було боляче одразу але потім це дасть величезний плюс у вигляді справжньої самостійності. Але що ж робить у цій ситуації простий українець, той самий який «вже змінився, який вже геть інший не те що наша злочинна влада». Він сотнями тисяч, якщо не мільйонами, їздить на заробітки в країну-агресор.


Так що не треба ілюзій. ця влада така як ми. Дещо патріотичніша за попередню але наскрізь корумпована, любить говорити про зміни але категорично не бажає реальних змін там де це стосується її інтересів. Така сама як і наш народ у своїй основній більшості.

Сумно це казати але від правди ніде дітись...