5f145ac10322c.jpg

Глава Чеченської Республіки, член Вищої ради партії «Єдина Росія», Герой Російської Федерації, кандидат економічних наук, генерал-майор поліції, людина, пов'язана з Путіним кровними зобов'язаннями, зажадав від українського президента вибачень. Додаткових.

Це приклад помилок минулого i того, що президент Зеленський зі своїми уявленнями, типу «яка різниця», «всі однакові», зійдемося десь посередині " і т.д., далекий від політика, який здатний зрозуміти і оцінити загрози від демонстрації своєї недосвідченістi і недалекоглядностi в політиці. Хоча, у нього вже прослизало, iнколи, і відчуття розуміння. Але, чи достатньо?

Маючи такий бекграунд, путінська банда тепер може його шантажувати і принижувати. Звичайно, Кадиров без сигналу з Кремля, таке б не заявив. Але, Зеленський сам підставився.

I росповiдь в інтерв'ю Гордону, що справа не в Кадировi, а в ісламі — відверта брехня. Спробуйте уявити, що з вимогою вибачитися до пана Зе звернуться муфтії або звичайнi кримські татари. Так він відповість що завгодно (як і Гордону), але не буде вибачатися! Тим більше, що він дуже не бажав втрачати доходи від гастролей по Росії. А без вибачень Кадирову — гастролі в РФ без проблем не були гарантовані.

Наїзди Кадирова під маркою образи релігійних почуттів — елемент кагебістського вербування. Не важливо "під яким соусом", але тебе публічно принижують i трахають! І це все твоє життя будуть використовувати як вплив для досягнення своїх цілей і ломки твоїх позицій. Принизити — значить позбавити тебе переваги в порівнянні, боротьбі. А Володимир Олександрович не приватна особа, комік або клоун. Він — обличчя України!

Попередній український президент не мав подібних больових точок, і відразу зайняв жорстку недвозначну позицію по відношенню до агресора. Чому і був весь час ненавидим Путіним. Чому і вкинута недавно, у вигляді "плівок Деркача", змонтована "Деза", про те, що він нібито, мило розмовляв з Путіним. А хтось отримав докази справжності цього? А докази боязні Зеленським Кадирова і його вибачення підтверджені самим паном президентом.

Не будучи раніше зовсім політиком, і займаючи досі невиразну позицію у відношенні до агресора, наш президент будучи і так дуже слабким політиком, стає ще слабшим! А це — не особисті його проблеми, це проблеми всієї України!

І, боюся, якщо пан Зеленський, все ж схаменеться і стане УКРАЇНСЬКИМ ПРЕЗИДЕНТОМ, то у нього з'являться ще дві проблеми.

1. Він стане вторим Порошенко, порівняння з яким йому вкрай неприємні, що зайняв нішу патріотично-прозахідного електорату і дуже втратить підтримку на півдні і сході.
2.Його почнуть бiльше "мочити" з Кремля, також як Пороха! Але попереднi проблеми з його недосвідченістю і помилками нікуди не зникнуть. І будуть з'являтися нові "Плівки Деркача" та іншої кремлівської нечисті, тільки націлені будуть вже на пана Зеленського!

Подібний КДБіський прийом "Збору компромату НА КОЖНОГО" ми бачимо на прикладі губернатора Хабаровського краю С.Фургала на батьківщині того самого КДБ.

В країні духовних скріп, кожен чиновник має свою "папку" на Луб'янці. Зовсім необов'язково, що вона стане відома в світі. Якщо він слухняний, виконує вказівки з Москви, ділиться "долей", то і йому дозволяється "доїти бюджет" і збогачуватися будь-яким чином. Його завжди прикриють, але одночасно на нього буде збирається додатковий компромат. Так його "пов`язують" кров'ю, зобов'язаннями і гарантують його мовчання та лояльність господареві.

Тому, йому дуже невигідно виступати проти дiючоi влади і він змушений організовувати "правильне" голосування, гасити протестні настрої і обов'язково "золотити ручку" своїм господарям. Більшість таких чиновників — члени Єдиної Росії.

А С.Фургал — член ЛДПР Жириновського. Не те, щоб опозиціонер, але менш підконтрольний Єдиної Росії. Він доволi популярний (робив дороги, годував безкоштовно дітей в школах, допомагав з житлом і т.д.), хоч сам далеко не янгол. Не гребував застосовувати бандитські методи в бізнесі. Що було завжди відомо в Москві, але використовувати цi даннi вирішили тільки зараз, коли путінський режим почав реально тріщати. Вiн колишній депутат Держдуми, бізнесмен. На кожного такого є товсті папки в Москві. І як тільки він перестає бути підконтрольним ("погані" результати голосування, зменшення потоків бабла в Кремль, коли рiвень його популярностi в Хабаровську набагато вище, ніж особисто Путіна і Єдиної Росії), витягують папки — i світ дізнається те, що ніколи б не дізнався, будь губернатор слухняним.

Більш того, В.Янукович, будучи пов'язаним з КДБ зі "зняттям" своїх судимостей, був легко керований з РФ. Його Луб'янське досьє і досі там! Його б почали "мочити" самі росіяни, якби він не відмовився від підписання угоди з ЄС (що вилилося в Майдан, анексію Криму, вiйну на Донбасi).

Навіть Батька Лукашенко в подібній ситуації. Не будучи завербованим, він сам, заради продовження своєї кар'єри президента, віддав росіянам стратегічні об'єкти і вплив на всі галузі життя в Білорусі. Так, це забезпечило деякий час, непоганий рівень життя в Білорусі. Спадкоємці КДБ багато років йшли на підкуп Батьки і фінансували "Його досягнення". А коли він відмовився об'єднуватися з РФ, у нього почалися проблеми. Рівень життя в РБ впав, шарові ціни на енергоносії, перестали бути шаровими. Народ відразу "розлюбив" Батьку. А 9 серпня ц.р. черговi вибори! І Батьку поставили на розтяжку: Або ти здаєшся нам, виконуєш, що ми скажемо і рівень життя білорусів виросте (ми проплатимо), сам збагачуйся i далi, або віддамо тебе на поталу народу, та ще самі організовуємо ці протести (що вже було). Між презирством Заходу з солодким багатим життям і довічним переслідуванням, судом та буцегарнею, Батька вибрав перше.

Розумієте, як діють ці нащадки ВЧК-ОГПУ-НКВС-КДБ? І найстрашніше для них, коли немає компромату! Коли вони не можуть на вас тиснути і шантажувати для досягнення своїх цілей!

І ще про наших президентів.
На Кравчука і Кучму (один партійний лідер, інший партійний господарник) було чимало "фактів" на Луб'янці. Але, 1 — були часи Єльцина і 2 — вони нічого страшного для РФ не зробили. Тому компромат не діставали. Поки що. Можливо пізніше ми дізнаємося дещо цікаве. А сьогодні вони не є небезпечними для Путiна. Кравчук взагалі, разом з Медведчуком, був членом його фракції в Верховнiй Радi 8 рокiв. Забули? А Кучма якимось чином став мільярдером (Пінчук) на торгiвлi трубами з РФ. Теж забули? Леонід Макарович довго був активним "антинатовців", це зараз нам показують мудрого патріотичного аксакала! Кучма ж, після 10 років президентства, пішов в тінь. Воно й на краще, інакше спливе ще за його життя, створення олігархату в Україні і мільярдний дерибан власності країни.

Янукович вже спочатку був "їх людиною",i цим все сказано.
Тільки на Ющенка і Порошенка нічого реально корисного у них не було! Тому на обох створюбвали "міфи" і кидали "дезу". На першого менше (не було ще військового протистояння), на другого бiльше. Причому це триває і на другому році правління його наступника. Чи не замислювалися — чому?

І ось дійшла черга і до пана Зеленського. Не оправдал ожиданий! Не здивуюся, якщо скоро ми "дізнаємося", що він ізраїльський агент, завербований ФСБешник або ж член Хезболли. І, повірте, "Плівки з підтвердженнями цього" з'являться з нізвідки.

Вибачайте, що коротко :-).

5f145aa3a9c88.jpg