Поки нас ніхто не чує, зізнаюся — мене не дуже хвилює, де і як відпочиває наш президент. Ні шостий, ні всі попередні. Головне, що не в Ростові!

Навіть, не надто хвилює, за які кошти. Тому що у нього (них) завжди знайдеться офіційна версія «правильних відповідей» на всі мої (наші) питання. А тепер, потрапивши під папарацці, пан Зе змушений вигадувати якесь ділове підгрунтя його (його сім'ї зі свитою) аравійському вояжу.

Мене хвилює інше — що «зелений виборець» продовжує вірити в казки, недомовленості, відверту брехню, нескінченні скандали і демонстрацію некомпетентності Зе-команди. З одночасним ослабленням нашої країни. А ще те, що поприїжджали в країну люди, завдання яких тільки «напиляти бабла», швидше і більше, та ще звинуватити у всіх гріхах попередню владу. Щось повалили в Україну багато хто з тих, кому при Пороху шлях був замовлений! Тоді це було непристойно і образливо для країни і для пам'яті тих, хто загинув за неї! А тепер — будь ласка! Відвідування окупованого Криму, образливі висловлювання на адресу України, підтримка Путіна в його вiйнi проти нас та інша антиукраїнська діяльність, сьогодні не вважаються злочином. Бабло затьмарило все! Попередні також заробляли. Не заперечую. Але, честь і репутація країни ставилася набагато вище, ніж у нової влади. Мова, Армiя, Вiра — були не пустi слова. А що з того є сьогоднi в лексиконі Гаранта?

Невже не видно, що по крупицях ми втрачаємо наші позиції? Там — віддали, там — поступилися, цих — пустили, на це — закрили очі ... Де ворог — вголос не говоримо, добровольців і воїнів ЗСУ побоюємося, тільки одне розвиваємо — прибутковість бізнесу своїх спонсорів і компаньйонів. #какаяразница!

До речі, про Пороха! Всі пам'ятають, який ажіотаж викликала його подорож на Мальдіви? Але, він не розповідав, що полетів туди підписувати якісь договори.

Коштів у кожного з них, впевнений, досить для подібних вояжів. Але, пан Зеленський обіцяв все змінити і поліпшити. І, неправда про відпустку! Відповідно до закону, вiдпустка належить після 11-ти місяців перебування на посаді.

Повторюю, поки ніхто не чує, це — не те, що мене уж так хвилює! Поки перебування у владі у нас є найкращим бізнеспроектом, для мене важливо — що для країни зробив президент. Зробити щось для себе — у кожного є досить можливостей. Шкода, якщо хтось це не розумiв пiд час виборiв.

А, по тому, що я бачу — враження не надто радісне. При тому, що я щиро хотів, щоб у нього вийшло. Адже, його успіх був би нашим спільним успiхом!

А поки, можна порадіти лише за нього і його оточення. Тільки, навряд чи цьому порадіють ті самі 73%.

5e12365abe803.jpg