Проблема України в тому, що колись Кучма ростив власних олігархів, як у Путіна, але ті вийшли з під його контролю. І тепер вже майже 20 років вони конкурують з тим же президентом.

Хотів Янукович, стати самим впливовим олігархом в Україні, суттєво посунути інших. Вони це зрозуміли і посунули його. Впевен, що була домовленність у нашіх олігархів з Путіним, про те, що відкупляться від нього Кримом. Але Путін кинув їх, та ще спробував віджати і весь Південний Схід України. Потім Порошенко вирішив стати Ротшильдом України і олігархат підсунув Зеленського. Без Путіна звісно не обійдеться, але що вони йому пообіцяли за підтримку? Або Петро раніше домовився з пуйлом, хто знає? Одне скажу, буде війна з Кремлем після виборів.

Щоб всі розуміли, що таке Зеленський, це нівелювання інститута президенства. Це самбірщина (семібоярщина рос.). Тепер в нас будуть правити офіційно політклани олігархату. Про пост президенства можна забуто, його скоро взагалі прирівняють до музейного експонату. І тепер тільки самбірщина.

Почитайте чим все скінчилося на Москві

http://poradu.pp.ua/nauka/43459-scho-take-semiboya...