В часи побудови світлого майбунього, кремльовські керманичи зіткнулися з одной проблемою. «Вєлікой Русі, сплотівшей на вєкі...» виявилося всьго навсього...пшик.

Міф радянської імперії про масштабну руССку людину в порівнянні з кількістю народів, які перебували під її ярмом, виглядав досить комічно. Колишні великороси не тягнули на лідера народів, вони деградували, спивалися та кількість їхня катастрофично зменшувалася. Тому було вирішено провести уніфікацію та зробити якумого більше руССкіх за рахунок інших народів. Але в післявоєнні часи такого насильства імперія мабудь не витримала, сконала б. Тому КДБ запустило таку тиху собі програму висміювань націй на побутовому рівні. так з,явилися анекдотичні «молдовани», «бульбаши», недолугі «чукчи»,"чурки","гризуни", бидлуваті "хохли" та інші.
Як підсумок цієї інформаційної війни, представники не російської національності почали писати своїх дітей руССкімі. Доходило до абсурду, в одній сім,ї старші діти були наприклад українцями, а вже молодші росіянами. До переказу кухоних анекдотів, які запускали спецслужби долучали і кінозомбування. Так в популярні фільми з відомими акторами вкидували невелики епізоди, де представник певної національності виглядава комічно-дурнувато на фоні своїх однолітків етнічних росіян. Яскравий приклад такого висміювання був відомий фільм "Большая пєрємєна", до Носік зіграв українця. Такого собі дебілуватого хохла який страшно перекручував російські слова.

Але минув час, імперія сконала, але образ "дебілуватого хохла" продовжує теражуватися як в Росії, так і на превеликий жаль в Україні. Ну, зрозуміло, чому це відбувається за порєбріком, інша справа , чому це досі в Україні?
В мене є тільки одна версія. Імперія не вмерла, вона прагне до майбутнього відтворення, але стає ще більш єзуїтською по засобам знищення українства. Вона вкинула в українське суспільство тему двусортності українців. Перший сорт, це українці російськомовні і другий сорт-українці україномовні.
Україномовні українці вони тупуваті,пьяниці та здебільше селюки-хуторяни, російськомовні українці це інтелегенція,білі воротнички, люди ладні до роздумів та аналізу. Тому ведучі популярних телевізійних програм у нас россійськомовні, ведучі політичні коментатори теж.
І знов дається доволі відкритий посил нашим дітям, ким ти хочеш бути і якою мовою розмовляти, якщо обераєш українську-бути тобі бидлом, якщо російську-будеш головним переможцем.