5fcb977b62ead.jpg

У Міністерстві охорони здоров'я заявили, що уряд зможе забезпечити безкоштовне вакцинування від коронавірусу громадян із «груп ризику».
Пряма мова очільника МОЗ Максима Степанова:
«Я впевнений, що хоча б ті групи ризику, які ми визначили в країні, ми повинні обов'язково в першу чергу почати вакцинувати. І зрозуміло, що це за професійною ознакою — медичні працівники, освітяни — і група ризику — літні люди і ті, хто має захворювання. Моє завдання, щоб ми вакцинували насамперед тих людей, які цього потребують. Але я буду також вакцинуватися», кінець цитити.
Та пішов ти туди, куди всіх посилає твій препиздент, в сраку.
А хто б сумнівався.

Я наприклад вірю, що свою родину і кота, і собаку, і навіть тещу ти сучара вакцинуєшь за кошти платників податків.
Я вірю!

Як на мене, можеш не вакцинуватися, не велике горе.


Але, ти чому не говориш покидьку, що за механізмом глобального доступу до вакцин від COVID-19 (COVAX) одразу після реєстрації препарату Україна зможе отримати 8,5 мільйона доз вакцин, яких вистачить для 20% населення. І ця вакцина повинна бути безкоштовною!


Не знаю чому, але я не вірю, що почнете ви зелені ублюдки із освітян і медпрацівників.
Я не Фома невіруючий та навіть не Станіславський, але не вірю!
Не вірю і все!
Не вірю цій нездарі Степанову, не вірю цьому тупому клоуну і продажній тварині Зелупенському! Не вірю пройдисвітам шмигалям і арахамкам.
Мене цікавить одне запитання, чому я цим зеленим ублюдкам не вірю?
Не вірю ні одному слову срулячій владі, ні одному слову місцевим князькам, я навіть українським судам не вірю, хоча вони єдині, хто законно отримує хабарі.
Люди добрі, а є серед вас такі що вірять?