5eda1dd0802d6.jpg


На спільній пресконференції з главою німецького зовнішньополітичного відомства Хайко Маасом, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив про величезне прагнення української влади та його відомства обговорювати з міжнародними партнерами України, «як повинна виглядати міжнародна платформа по Криму».

Кулеба, з властивим йому запалом, розписував на конференції та в інтерв'ю німецькій пресі, що для України питання окупованого одичалими Чингізидами Криму залишається пріоритетним аж до повної деокупації регіону.
Ця заява, на думку ЗЕбільної влади, дозволяє стверджувати, що заклики української громадськості почуті й тепер тема Криму звучить під час міжнародних поїздок представників нової влади в одному ряду з проблемою Донбасу.
Але як на мене, після провальних спроб мирного врегулювання на Донбасі в односторонньому порядку з боку гнусявого Янелоха, та його тактичних промахів практично в усіх питаннях зовнішньої політики, акцентування на кримській темі є спробою за допомогою пані Меркель, та й не тільки її, натиснути на Кремль в прагненні домогтися пом'якшення російської позиції.
Воно не розумне, побачивши щось в очах Путіна (це ж треба так обкуритись), до відходилося по лінії розмежування до тієї точки ганьби, коли одичалі на міжнародній арені почали об Україну витирати ноги.

Та який сенс в цій «кримській платформі» від Янелоха та його глибоко непрофесійної та недолугої команди яка руйнує державні інститути та не розуміє що робить, а інколи навмисне проводити антиукраїнську міжнародну політику.
Щоб був сенс, треба усвідомити, що будь-які переговори з Кремлем по будь-якому питанню що до України завжди приречені на провал, а сучі виродки політики, які стверджують зворотне, безвідповідальні та маніпулятори.
Не можливо вести переговори з країною яка постійно і відкрито зневажає тебе як перемовника, а тим паче постійно порушує всі раніші домовленості й поводиться як брехлива повія.
Україна має дуже непривабливу перспективу на багато років на перед. Відновлення територіальної цілісності України, не буде швидким та легким. Висловлюючись спортивною мовою, це забіг на довгу дистанцію.
Деякі українські політики сподіваються, що з відходом Путіна питання про Крим і Донбас розсмокчеться саме собою. Її нове керівництво або перегляне свої політичні пріоритети, або зіткнеться з приголомшливою економічною і політичною кризою.

Але я так не думаю. Путін це маріонетка в руках секти КДБ. З відходом Путіна прийде другий Путін, з відходом другого, буде третій і так доти, поки ця Імперія Зла не закінчить свій історичний шлях.

Це станеться, безумовно, в історичному часу навіть швидко, але в людському це ще одне, а може два покоління.
А до цього краху імперії одичалі будуть біситься як скажені шакали. Ніхто ні добром, ні вмовляннями не віддасть Україні ні Криму, ні Донбасу. Більше того будуть спроби поглинання нових регіонів України.
Що треба усвідомити українцям, так це те, що ніхто ні Захід, ні тим паче Путін, ні навіть Папа Римський нам не допоможуть, як що ми не захочемо допомогти самі собі.
Знаю, що українська політика це дуже дієвий блювотний засіб, але це сукупність соціальних практик і дискурсів, в яких реалізуються форми і методи управління суспільством. А без цих істин не буває держави.
Українському виборцю необхідно навчитися бути відповідальним перед собою і своїми дітьми. І коли слухаєш виступи кандидатів у депутати або президенти, треба думати не про манну небесну якої безкоштовно не буває.
Коли держиш в руках бюлетень, голосувати треба відповідально за державників, а не за ту сволоту яка готова продати вас кому завгодно, колабораціоністів і популістів. Відкидати олігархічну пропаганду від ахметок і козломойш. І головне не вірити голобородькам в тому, що в конфлікті з північними варварами є прості рішення.
Пріоритети держави Україна повинні бути вступ в НАТО і Євросоюз.
Зміцнення збройних сил, та повернення на озброєння атомної зброї. Україна має на це і юридичне, і моральне право.
Кожен громадянин України повинен усвідомити, програє той, хто підіймає руки. Тільки за цих умов Україні бути, і не просто буди. Україна в найближчому майбутньому стане квітучою країною. І Крим та Донбас самі повернуться до її складу.
Або.... федеральний округ Росії з усіма негативними наслідками.
Як що не знаєте якими, вчіть історію.