5eb16efdda35c.jpg

Перед вами фото, точніше такий собі фотоколаж. Це не мною зроблений колаж, я нарвався на нього в павутині інтернету.
Верхні три фото це ті люди, які не шкодуючи свого життя захищали нас від лютого ворога на передовій, в той час коли плюгаве та гнусяве срулятко кепкувало з українського народу в різних гумористичних шоу. Називало країну, яка виростила це гівно, жебрачкою та повією.
Це те гівно, якому ви довірили гетьманську булаву і невеселе майбутнє своїх дітей та онуків.

В минулому році військову медсестру Яну Дугарь, музиканта та поета Андрія Антоненка волонтерку та лікаря Юлію Кузьменко сруляча влада голослівно звинуватила у вбивстві чотирирічної давності журналіста Павла Шеремета.


І хоча незалежна експертиза дала оцінку звинуваченню як упереджене та маніпуляційне, вони і досі сидять в СІЗО та перебувають під слідством.
Вони сидять і будуть сидіти тому що їх звинуватив саме Зелупенський та уже вірний йому рюкзачний міністр Аваков.

Нижні дві фотографії цього колажу два міліціянти, які більше схожі на затятих орків. Ці недолюдки під час п'яної стрілянини посеред міста вбили п'ятирічного хлопчика Кирила Тлявова.

5eb16f6bd9541.jpg

Маленьку невинну дитинку, яка за своє, подароване Господом життя так і не побачила, що таке школа, перше кохання, не виховає своїх дітей і завжди буде тяжким спомином та біллю для своїх рідних.


А ці тварюки будуть і на далі пити, жерти, ходити по цій землі та світити своїми противними нахабними пиками.
Прізвища цих нелюдів Володимир Петровець та Іван Приходько. Вони вже на волі. Їх таємно випустили із СІЗО і на моє переконання на довго, як що не на завжди.
Хоча Зелупня, вирячивши срулячі очі, переконував бабусі вбитої недолюдками дитинки, що винних покарають і справа буде на його особистому контролі.
З контролем як бачимо не вийшло. Щось, як тому танцюристу, заважає.

Це тобі срулятко не зі сцени дурника з себе корчити. Булава вона не тільки в руки дається, нею можна і в тім'ячко заробити.