5db7e0fe0910c.jpg



Середньостатистичний українець, надивившись і наслухавшись «пурги» від каналу 1 плюс 1, наївшись вухами локшини від ЗЕшахраїв, шкрябає собі те місце нижче спини, де творець помістив йому мізки, обхопивши руками те місце, де мізки повинні бути, повільно, але впевнено починає розуміти, що його знову в черговий раз кинули.
Кинули так, легко і просто як останнього лошару.
Але зізнатися, що його так легко розвели, якось в падло, стремно і соромно. І середньостатистичний починає шукати собі відмазку, що він же не знав, він же тільки хотів по приколу, за Голобородьку, що би все як в срулячому серіалі.

Що би їздив на ласапеті голий та обкурений дебіл презік на роботу, що би стріляв усіх тих шакалів в Раді які пакращення не дають зрабить. Щоб він всіх і вся лаяв, критикував міністрів, мерів і олігархів, жив на одну зарплату в комунальній квартирі та замирився з путіним, при цьому гріб гроші з Євросоюзу та Америки лопатою.

А воно ви бачите як повернулося. Голобородько пролетів і президентом не став.
А до булави дорвалось якесь миршаве і підле скотинятко яке заявило йому середньостатистичному, що він йому «нічого не дольжен».

На ласапеті скотиняка не їздить, хамло і бздун дуже рідкісної породи. Епохи брехні та бідності ніяк не хочуть закінчуватись. Епоха жадібності теж не тільки не закінчується, а навпаки набирає обертів.

У зовнішній політиці така жопа, що навіть януковичовим страусам не снилось.
На Донбасі російська сволота як вбивала наших захисників, так і далі вбиває, а українським воїнам срулячий «головнокомандувач» заборонив стріляти у відповідь.
Це що, якийсь продуманий план, чи просто розгубленість та зрада?

До влади приперлись колеги ЗЕлупенського по бізнесу і просто знайомі без всяких професійних навичок та досвіду. Зараз вже тяжко розібратися середньостатистичному, де більше Кварталу 95 в офісі презика чи на сцені.

Начальник розвідки російський шпигун Бухарев нагороджений медаллю ФСБ росії.

Обіцяв падлюка сруляча, що «Бюджет держави повинен стати народною казною, а не системою захцянок народних депутатів», а сам кидонув ці громади на 10 мільярдів гривень заблокувавши фінансування. А це ремонти та будівництва дитячих садків, шкіл, лікарень, соціальних установ, клубів, доріг, мостів і так далі.

Ось так середньостатистичний і до вибирався, як тут не згадати слова першого президента Леоніда Макаровича:
«Маємо те що маємо», або народне прислів'я «Чому бідні – бо дурні, а дурні бо бідні».