Все. Немає вже ніяких таємниць. Барановірус їх з'їв. Відсутні гроші – подихай під лікарнею і не заважай рвачам виходити в кеш. «Ми вам нічим не зобов'язані». Це не роздуми Гіппократа про марність безкоштовного лікування – це гола правда рвачєбного кредо-2020.

А ось так владне барановірусне кубло організує медичне забезпечення армії. Вони там точно отримали барановірусне ускладнення решток квазімозкової речовини ще до «інфікування». Рвачі та влада – блізнєци братья.

***

Із держстату повідомляють, що за січень–вересень 2020 року народу склеїло ласти менше ніж за січень–вересень 2019. Епідемія барановірусу очевидно в розпалі. Сірєчь в крєматроії.

***

Квакцинатори із Pfizer рапортують, що ефективність їхньої квакцини вже досягла 95%. Тобто маємо, що в результаті квакцинування захворіє такий же відсоток квакцинованих, як і без того квакцинування. Нєплохой рєзультат.

***

Санітарний Ляшко ізвєщаіть, що пересічний нарід жере антибіотики замість вівса. Зростання аж у 40 разів. За порєбріком побачили всього 15-кратне зростання споживання населенням лікарських препаратів. Але й цього виявилось достатньо для паралічу аптекарських мереж. «Приложите рецепт к больному месту». Добре що у нас люди не такі багаті, щоби викупити всю аптеку одразу.