Ну, нарешті! Дочекалися! Сахар – бєлая смєрьть. Нічого кращого санітарний Ляшко ізрєчь не зміг. В той час, як голова мініздрава з усіх барановірусно-шустерних стволів лупить по бунтівним мерам, санітарний влаштовує барановірусну диверсію на складах Шоколадного. Справді, шоколадні магазини можуть же працювати за карантини вихідного глузду і приносити прибуток самі знаєте кому. А так пересічні замість шоколаду рвонуть в аптеку. Ось і капець липецькій фабриці.

Взагалі цих двох із медичного ларца можна випускати на люди хіба що в кліпі «Грай, членограй!». На моє особисте переконання після антиШоколадних рєчєй від санітарного пересічні з високою ймовірністю розгребуть в аптеках всі кров'яні розріджувачі і розпочнуть епідемію здихання від проривних виразок під зачиненими лікарняними дверима. Але якщо народити під дверима героїчних рвачів ще можна, то заштопати самому дірку в животі не вийде навіть у Сенкевича. Ось це вже факт, а не мнєніє.

***

За останній тиждень градус бараноістерики вже перевищив всі можливі точки кипіння. Оце вам короткий набір «гарячих» новин (без інфікованого сміття з Феофанії):

03-го «Працюємо без вихідних» рапортують лікарі.

10-го «фото з COVID-19 лікарні в Харкові».

11-го «Медики падають із ніг» у Житомирі.

12-го «а медики бегут за границу» у Чернівцях.

13-го «Після того, як зник нюх, я тиждень жив у казармі та вибивав машину, щоб здати тест» у Старичах.

13-го «больница, где фонариком подсвечивают» у Новомосковську.

13-го «На Полтавщине некому вывозить тела».

13-го "„Черная“ бухгалтерия и махинации» у Харкові.

13-го «почалося медичне „сортування“ хворих на COVID-19» у Одесі.

13-го «Киевлянка с COVID-19 о попытках добиться медпомощи

І це навіть не 0,001% барановірусного вереску, який супроводжується істеричними трєбованіямі полного локдауна і вісєлєц. Причому цікаво, що істерять з тим же ентузіазмом, яким ще не так давно топили за Зе. «Дайтє ім показать сєбя» – Заклик був почутий на всі 100 (закадрове ги-ги-ги-ги-ги-ги з квартальної фонограми).

пИтання перше. Який ефект дасть істерична карантина, якщо всі верьховні «тому що лІдери» підчепили барановірус, фактично перебуваючи на ізоляції від зовнішнього світу. До них же без тесту не підійти навіть по телефону. (Правда брешуть, що там тести хвальшиві).

Upd1. Чудесні новини. Компанія «успішно завершила випробування українського препарату від COVID-19». Отже боятися вже не треба? Всьо?

***

пИтання друге. Чого можна чекати від укромедицини, якщо вона як «система научных знаний и практической деятельности» врєзала дуба наприкінці 2003-го року (це твердження є моїм особистим переконанням). Що тоді трапилось? Та зять 2-го президента Л.Д. Кучми екстрено евакуював його на експрес-чартері в Германію на «фізіотерапію» опісля феофанійського апіратівного вмєшатєльства. Очевидно, якщо лучшіє рвачєбниє сили держави не здатні забезпечити зовсім не унікальні медичні процедури навіть для директора цієї держави, то там ніякої медичної системи просто не існує (це твердження є моїм особистим переконанням).

Чомусь не всім пощастило з таким розумним зятем. (Це вже факт.)

Можна знайти окремих спеціалістів (най)вищої кваліфікації, проте вони безкоштовно не працюють і для охлоса недоступні. Богатиє Буратіно в будь-якому випадку віддають перевагу медичному туризму. З часів Кушнарьова елітарії рвут когті подалі від рвачів, яких самі ж і виростили. І іноді – навіть коли цього вже ніхто не очікує – повертаються із-за бугра живими (майже). Барановірус перешкоджає в цьому лише пересічним.

***

P.S. Якщо що, то я за повний і окончатєльний локдаун. Щоб усім локдаунам локдаун. Досить по частинам рубати хвіст коту. Відрубайте його собі по саму голову і нє дєлайтє сєбє нєрви вже.