Бараноістерики все більш явно демонструють ознаки серйозних психічних розладів. Досить було статистикам продемонструвати зростання кількості осіб, що вилікувалися від барановірусу (після багатотижневого різкого зростання «хворих»), як зразу піднявся істеричний вереск, що мініздрав натягує статистику і бреше. Мініздрав бреше завжди, але ж це ніяк не впливає на той факт, що абсолютна більшість інфікованих долає хворобу. Навіть з «брехливої» статистики: 25 до 1 в Україні, та 28 до 1 – в середньому по світі. Для барановірусників це як калошою по яйцям.

***

Всі бараноістерики знають про надзвичайну антивірусну ефективність намордників N95 FFP3, антикорозійних антивірусних рукавиць та общєвойскових защітних комплектов (ОЗК Л-1). По общєпрінятому мнєнію барановірус захопив усе довкілля і сидить на повітряних краплях в кожній шпарині, підстерігаючи безмасочно-безрукавичну роззяву.

В наш варварський час не комільфо посилатися на запорєбрикові «дослідження». Та що ж поробиш, коли життя не настільки довге аби розбирати розумові каракулі місцевих санітарів. А холопи великого Хуйла вже зареєстрували аж три квакцини та досягли таких успіхів у лікуванні, що губернатори особисто розподіляють койко-мєста для болящих. Отож чом би й ні?

Є за порєбріком така фєдєральна служба – Роспотрєбнадзор. Вона відома тим, що її довгий час возглавлял кака-дем-ік Оніщенко, який міг, може і буде мочь знайти будь-яку бацилу у будь-чому. Кваліфікація цієї служби базується ще й на тому, що надзор керує державною терористичною установою «Вєктор». Це специ найвищої кваліфікації. Вони знайдуть мікроскопічний інфекційний прищик на сраці не тільки у слона, а й у мамонта. А якщо не знайдуть, то самі його ж і причеплять.

Так от. Сей Роспотрєбнадзор провів аналіз 220 тисяч змивів з різноманітних поверхонь в пошуках барановірусу. Барановірусний послід знайшовся в 322 випадках. Аж 0,15% проб показали наявність барановірусних фрагментів. Доказів, що вони живі і здатні до інфікування надано не було. Причому основний вклад в ці 15 сотих відсотка нібито дав транспорт і лікарні. Ще раз. Барановірус – це не Новічок для Навального, який треба було не знайти за будь-яку ціну (за це незнаходження дають дюже секретного хєроя параші). Барановірус – це засіб тримати хуйловських холопів у собачій будці. І ключова контора видає цифірь, після якої самі вперті барановірусофіли тільки тихенько белькочуть собі в маску під ніс – «нє могьот жє такого бить».

Далі ще смішніше. Ясєн пєнь транспортники Нєрєзіновой тут же чєлом пробілі в надзор с мольбой о разьяснєніі сколькіх жє оні заразілі. З надзору прийшла відповідь: дослідили за два осінні місяці 8460 змивів на об'єктах мацковського транспорту – не знайшли барановірусного ні-ху-я. Ще раз. Ні-ху-я. «нєт правди на Зємлє».

***

А далі ще смішніше: «Перчатки не защищают от заражения коронавирусом, а наоборот, помогают заразиться другими заболеваниями, что раньше предотвращала естественная защита рук, заявил заведующий кафедрой микробиологии, вирусологии и иммунологии Сеченовского университета, академик РАН Виталий Зверев.

***

Отже, залишились лише намордники. «Маски снижают тяжесть заболевания COVID-19, даже если не предотвращают инфекцию.» А це надає легкоперехворівшому імунітет, який насправді ніякий і не імунітет, що випадково довів новосибірський професор.