Українські медики підключаються до італійського експерименту: маємо 2 із 334 медичних працівників – 0,6% (https://zn.ua/UKRAINE/pokazatel-letalnosti-ot-covid-19-v-ukraine-sostavlyaet-3-1-350890_.html). У італійців – 0,79%. Совпадєніє? – Нє думаю (с).

Отже маємо: медики контактують з носіями найбільш агресивних екземплярів барановірусу, та працюють у режимі постійного стресу. Зараження медиків неминуче, щоб там #зекерманичі не свистіли про захист. В обох країнах отримуємо однаковий результат. Медиків шо лікують інакше? В Італії – можливо (але дуже малоймовірно), тут – хєръ вам.

Зі збільшенням кількості виконаних тестів частка виявлених носіїв продовжує залишатися стабільною. В США на 11-04 ця частка 19,8% (при смертності 3,86% від інфікованих). Німеччина – частка інфікованих 9,5% (смертність 2,29% від інфікованих). Якщо реально носіями барановірусу вже є 15–20% населення, то домашній арешт населення – просто дурня.

Санітарний Ляшко (це не той, що з вилами – той розумніший буде) несе якусь #зехєрню (у викладі #КоніСошкіной – https://lb.ua/society/2020/04/12/455111_viktor_lyashko_svit_vryatuie_charivniy.html) про мільйон для какадеміків за вакцину. «попросив мене, щоб я написав листи на наших академіків і пообіцяв, що якщо хтось винайде вакцину або ліки, то отримає, не знаю з якого фонду, мінімум мільйон доларів». Вот іменно – незнамо з якого хвонду. Яких тобі #БілГейтсів ще, блядь, не вистачає?

Воно думає, шо вакцину можна за мільйон зробити. Угу. Для свинячо-пташиного гріппера вже зробили вакцину за мільярд. Для окремих свиней, та окремої птиці. Потом процес похєрілі, бо учьоніє сказали, що треба ще мільярд для гріппера отдєльнаво чєлавєка, а товсті гаманці сказали у відповідь, шо вони вже знають того чєлавєка. Обійдеться той чєлавєк і без вакціні.

Тим часом вацинатори (і не тільки з лікарні імені #крадуцького) вже потирають рученята від захвату: якщо всіх навакцінувати, та ще й два (а краще три) рази на рік – ето будіт, ето будіт … самашедшіє дєньгі! А єслі хто і іздохнєт от наскоро слепленной вакціни с нєісслєдованной нєожіданной побочкой, так ето же просто статістіка. Нічєво страшново. Так і я ж кажу, шо 0,6% – це просто статистика і нічого страшного. Хулі ви в своїх намордниках так перелякалися?