UPD Даша Верясова додана до бази «Миротворець».

Знаєте, я обожнюю прославляти нікому не відомих негідників. Як то наприклад, акторку національного театру, а за сумісництвом — колаборанта Ольгу Когут. Що поробиш, інтернет розлідування — моя стихія. Моніторивши соцмережі, я наткнулася на ще одне недолуге чудо, на жаль знайоме.

У мене у френдах є російський провінційний драматург Даша Верясова (Слизьких). Молода сибірячка зі стогом амбіцій, але з купою побутових проблем. Даша була на Майдані, її проводили за третю барикаду на Грушевського. Пані жила у мене, боялася титушню і трималася поближче до таць з бутербродами.

По закінченню інституту Даша не адаптувалася до дорослого життя — лишилась нелегалом у гуртожитку. Але разом із тотальним безгрошів'ям прийшов ПП — пролетарській патріотизм. Я завжди казала що ідея «руцкого міра» — то від перманентної бідності, коли стратегічні думки «ким працювати, аби розвиватись?» замінюються «де б урвати?»

Не знайшовши себе ані у москві, ані в монастирі, ані на батьківському городі, Даша під хештегами #русская_весна поїхала на окуповану частину України «спасать детей новососии». Кордон переходила з внутрішнім паспортом у забороненому місці в ніч з 24 на 25 жовтня. Жила в Донецьку у проросійсько налаштованої баришні. Тусувалася з місцевими сепаратистами. Знає про розташування терористичних комісаріатів.

3c1da57a1d-.png

Третього листопада була з офіційним візитом у Краснодоні. Під наглядом місцевої адміністрації відвідала меморіал пам'яті ліквідованим терористам

9f72ddb4b4-3.jpg

0c97e58878-4.jpg

4e43a30893-5.jpg

Про прогулянки з «бандерівцями» на Майдані, Даша скромно замовчувала, тому без печалі повернулася у Росію.

Зібравши трохи грошей на картку 4276 3100 2450 0938, Сбєрбанку, Вєрясова вирішила подивитися прифронтові міста і місця розташування позицій української армії.

Учора, автобусом Москва-Краматорськ, Даша приїхала до міста Слов'янськ. Днями планує їхати на Маріуполь, фотографувати наші позиції.

В даний момент на території України перебуває громадянка Росії, яка є лояльною до дій терористичних угрупувань, що діють на Донбасі. І яка свідомо порушила постанову про порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію України.

Копію цього блогу я направляю до електронної скриньки СБУ

Від вас — прошу поширення!

Трошки світлин зі сторінки Вєрясової

554bc8d5c5-.jpg

b6d6aadd96-11.jpg

ed5381374f-2.jpg