А чого ми сподівалися від Зеленського?

Ці розважальщики були заточені на обслуговування і для розваг кримінально-владного-олігархату. Слуги господ, а ніяк не народу.

Вони розіграли нам шоу " Стадіон, так стадіон і весна прийде", і ... далі продовжили обслуговувати потреби "еліти", та відволікати народ, доки його обкрадають і нищать.

Вся система так і лишалася на місці. І лишається десятиріччя. Деградуючи.

Так, обгортки міняються. Суть незмінна.

А для того, щоб міняти суть, в країні повинні працювати закони, бути посадки, звільнення, відповідальність за дії, демонтовані схеми, потоки, і повернено державі все нечесно привласнене, і розслідування з приводу привласненого і знищеного, і т.д.

Держава повинна працювати для людей, на покращення їх життя, а не слугувати механізмом обкрадання та знищення нації, і багатіння купки людського сміття.

Дивитися на єжегодинні "сенсації", які влаштовують недолугі люди, щоб ми не бачили які вони нікчемні, нічого не розуміють, не вміють, не здатні...

Час, це те що ми втрачаємо на цьому.

Місяці складаються в десятиліття.

Наші сили підточуються, майбутнє нищиться, сучасне перетворилося в виживання, суцільні стреси розхитують психіку, маніпуляції змушують бачити замість білого чорне, ... А вони так і сидять коло корита і своїми указами, установами, діями роблять наше життя нестерпним.

Повернення України в правове поле це єдиний варіант, як по мені.

Посадки, розслідування, перегляд усього наприйнятого бандою, щоб покращити грабування і привласнення чужого, дикі договори з іншими державами і організаціями, розкрадені борги під державу і інше...

Аудит, в кінці кінців.

Перепис населення.

А ці недодії, типу реформи, та суцільне пустопорожнє словоблудіє... Лишіть собі. В тюремній камері розважитись.

Ол.Ка.