В нас дуже незрозуміла роль народу і влади.

Це інші світи.

Навіть війна, пандемія, знищена економіка, зубожіння не торкнулися влади.

Це вдарило лише по народу. Та що там вдарило, розплющило!

Війна та пандемія для нашої влади, це не катастрофа, ні, це стало приводом для влади обкласти народ ще більшими поборами, та затягнути паски на шиях народу до максимуму.

Влада живе в царстві розкоші, подорожей, позитиву, і сама нахваляється весь час, що в захваті від своєї роботи.

Несправедливість від того, що суспільне лихо, та що там, світове, не торкається влади, і не змушує її задуматися, змінити стиль життя, зменшити тягу до збагачення, розкоші, почати діяти на благо народу, вже перейшла всі розумні межі.

В нас точно не демократія, як би нам це не імітували. Немає ніякого ринкового регулювання. Немає ніякої соціальної держави.

В нас є два світі – світ де розкошує і має повні права влада, і світ народу, світ без прав, світ стрімко зростаючого зубожіння.

І смішно тут те, що в нас немає каст, соціального поділу, рангів. Чому владарюючі самі себе причислили до тих, які вищі за інших, не зрозуміло. В нас у владі не блакитна кров, але по поведінці дуже схоже.

Тому що владу займають типу царьки, які правлять, як буцім то вони посаджені на престол богом, і мають усі права на любі дії.

За цими людьми, які дорвалися до корита, немає поколінь благородних предків, немає нажитих чесною працею великих багатств, в них, зачасту, немає навіть освіти і розуму, ні, вони мають безмежні права, безкарність і безвідповідальність за любі дії.

Просто так. Бо…

Бо в нас не дії правоохоронна сит сума, немає можливості звільняти одразу,я к налажав, ні за яку дію, навіть вбивчу для країни не наступає покарання.

Тому ці прикоритні, не маючи на це ніяких реальних прав, вважають себе елітою, богоізбраними, особливими.

Вони самі себе наділяють правом на таке життя, на те, щоб обкрадати мільйони, на те, щоб нищити життя всієї країни, на те, що вони можуть знищувати націю, проводити геноцид, заволодіти землями держави в своє володіння, передавати її іншим, доводити до банкрутства і привласнювати підприємства, комунікації, роздеребанювати в своєму близькому колі надра, державні структури та ланки, і направити їх роботу на своє благо, ігноруючи права держави, і тих, хто це будував, вкладався в це, жив тут поколіннями, і кому реально належить ця країна….

Ігнорування прав українців в Україні дійшло до крапки, чи не так?

Вражає, що купа еліт, чи краще назвати їх — елітна купка, прикриваючись європейськими засадами, порівняннями з європейськими країнами, наголошенням на демократію, і іншими гучними словами, нам проводять геноцид, і витіснення нації з нашої землі, яку пробують відчуджити в нас, і беручи борги, загнати нас в таку боргову яму, щоб і наші нащадки проклинали наші покоління, які дали владу купці потвор, які творять таке.

Реформи не можуть призводити до колапсів, знищення, погіршення, і зубожіння.

Чи не так?

Ми не можемо позбавлятися так стрімко всього чесно нажитого поколіннями, і роздавати іноземцям та передавати за безцінь в чужі руки галузі, порти, залізні дороги, літовища, землю, підприємства, надра, і т.д. чи не так?

Ми маємо право мати права в власній країні.

Право на оплату стрімко ростучих платіжок по комуналці прошу не вважати моїм правом. Хоча це схоже єдине право, яке нам залишили — плати! І весь час все більше плати!

Наша країна чим далі, тим странніша по діям до власного народу. вірніше не країна, а узурпатори влади в країні. Купка мерзотних потвор.

Але чим довше жити в світі народу, яку для народу створила типу еліта, то просто жах.

Я реально знаю, що наша країна могла б дати нам гарне життя для усіх. Купа можливостей.

Але, коли устрій в країні схожий на кріпаків і панів, то праця за неякісну їжу, і вимирання тисячами, без надання допомоги це реальність наразі.

Які були права в кріпаків? Які є права в українців наразі?

Коли інший світ йшов вперід, Україна вирішила йти назад, чи що?

І за декілька десятиліть такого стрімного возврату, з відносної свободи і можливостей до світлого майбутнього, ми опинилися в темних віках.

Змирилися?

Прийняли?

Терпите?

Колись дивувало, як люди, які жили при сталіні, терпіли репресії, розстріли, навіти… коли стикнулися з агресією Росії, дивувало, як росіяни виправдовували диктатора путіна, і його дії…

А зараз…

Чому дивуватися.

Ми терпимо уже котрий десяток років схожих наволочей коло корита, і дикі дії від цих потвор до нашого населення, несправедливість, згубне поводження з нашою державною власністю, з нашими правами, з якістю нашого життя.

Дожили одним словом.

І що з цим робити ніхто не знає.

Бо нас позбавили всього. І є кріпаки і пани.

І не нажеруться вони ніколи.

Ол.Ка.