В нас склалося, що ми вибираємо, а потім маємо.

Приходять на одних обіцянках, а потім чудять таке, що аж здригаємося.

Чи можна вважати таку владу легімітивною?

Чекати закінчення їх терміну?

Терпіти дії, які вони проводять?

Ні, чи не так?

Не виконав передвиборну обіцянку з терміном виконання, пшов вон!

В усіх країнах, якщо налажали, то пішли в відставку, і новий уряд не проводить попередню політику, ні, він робить по новому, правильно!

В нас же проводиться абсолютно алогічна, кримінальна, геноцидна, нищівна політика для України, від тих, які вважають, що прийшовши обманним та злочинним шляхом до влади, вони набувають всевладдя, безкарності, та не знімаємості, не звільняємості і не відповідальності за вчинене.

Так, визнаємо, що в нас країна захоплена банд формуваннями, повністю. По всіх вертикалях і горизонталях. Немає ні однієї ланки в країні, яка працює на соціальну державу, на покращення для українців, на нас з вами. Вся держава нараз підпорядкована мафіозним кланам, які її грабують, наживаються на всьому, і нічого тут не належить народу, не може бути використано народом, і не працює на народ. Все направлено на дограбування нажитого, і подальше пограбування нації.

Ви чого не торкніться –

Заводи, які будували наші батьки та діди, уже давно перейшли в руки членів банд,

Медицина, це споруди, які будувалися за держ рахунок, тобто за наш з вами рахунок, обладнання, куплене по факту нами, лікарі, які вчилися за держ кошти, так от, усе це не предоставляє для нас послуги, це зробили для нас доступним за плату. Велику плату. Навіть швидка вже не виїзжає! Це дніще.

Як приклад ще, от труби по яких постачаються газ, вода, що проложені нами, а не тими, які наразі нам виставляють страшні рахунки. А шахти і надра яким чином опинилися в руках бандюків і наразі наше, українське нам продається по ціні нідерландського хабу.

А держ приміщення де ділися з держ фонду?

А держ запаси де, які повинні були під час пандемії піти на благо людей?

Як і благодійні вантажі, які нам продавали за шаленими цінами…

І так чого не торкнись.

Всі правоохоронні органи працюють на те, щоб ці бандформування правили та їх не скинули. То чому ми, народ України, повинні жити по законам, написаним для нас цими банформуваннями, і грати в ці ігри?

Вибираємо ми весь час якоби, прав маємо, обговорюємо, цього бандюка чи цього.

Ах обіцяв і не виконав, і сидить рило свій термін при кориті.

Дивіться, що коїться, лишенько.

І ніякої реакції на злочини, геноцид, знищення країни, втрату суверенності, ресурсів, майбутнього...

Люди, от що за …….

Олеся Калінська