Передвиборча програма-

- я нікого не буду саджати і карати, кради скільки хочеш, роби що хочеш, ніякого покарання і ніяких наслідків за натворене.

- я залишу на місцях всіх чинуш попередніх режимів і не буду втручатися в систему, вистроєну організованим злочинним групуванням, узурпувавшим Україну, і граблячу країну десятиліттями.

- я залишу вам такі ж самі грабіжницькі тарифи, ціни і побори, бо олігархам, які незаконно заволоділи гос власністю і комунікаціями, і встановили грабіжницькі тарифи, так от олігархам треба розкошувати, тому ніякої справедливої ціни для населення. Я не буду реагувати, коли з'явиться інформація, що в платіжки людей вписували витрати підприємств олігархів, тому що мене не хвилюють, як виживають люди. Взагалі не хвилюють ці люди.

- я не зменшу заробітні плати чинуш і людей з наглядових рад, тому що я пишаюся тим, що кожен із них, отримує заробітну плату, яка більше заробітної плати президента США.

В умовах війни, економічного колапсу України, пандемії я збережу рівень заробітних плат цим людям на тому ж рівні.

- я збережу рівень реальної пенсії 90% пенсіонерів на рівні 2 — 3 000 грн в місяць. Стипендію на рівні 2 000 в місяць.

Я продовжу брехати про розмір заробітної плати в усіх працюючих людей, відштовхуючись в усіх економічних підрахунках саме від вигаданої мною, не реальної, суми заробітної плати.

- я буду здавати інтереси України, бо згоден закінчити війну виконавши всі і більше умови ворога.

- я продовжу всі геноцидні реформи, і навіть коли прийде пандемія, реформа ціленаправленого і умисного до-знищення медицини буде продовжена.

- я не зменшу кількість чинуш, і роздутий бюрократ апарат, а навпаки нарощу. 8 чинуш уже на одного українця. Рекорд!

- я продовжу перейменовування, переформатування, переділ і з'єднання, і іншу пусту муйню, щоб гроші міжнародних допомог і кредитів освоювалися потрібними людьми, але система в Україні була незмінна.

- я не зміню людей, які будують піраміди, знищують економіку України, і виводять з країни гроші в збиток державі.

- я буду набирати кредити, які вже відверто освоюють і розкрадаються, і навіть коли буде можливість зробити реструктуризацію боргів, чи обявити дефолт, я цим не скористаюся, бо...

- я прийму закони які звільнять злодіїв попереднього режиму і не буду карати злодіїв нинішніх.

Я залишу на посадах навіть тих, які засвітилися і які наносять шалений збиток, і не тільки на посаді, я лишу їх на волі. Ви ж пам'ятаєте, пункт 1, не карати.

- я продовжу політику лояльного заволодіння гос власністю, підприємствами, родовищами, вибутками, портами, вокзалами і інше, потрібними людьми за безцінь.

- я позбавлю вас землі.

- я буду проводити політику знищення України, прикриваючись ніким не баченими вимогам МВФ, інших країн, як то Росії, США, європейських країн, бо я виконаю любі вимоги, крім вимоги народу України.

- я дограбую Український народ, введу в вас в голод, бо дозволю вивезти продовольство, і вставлю палки в посадки і зріжу фінансування посадочних робіт, бо гроші треба віддати лояльним олігархам, на саме їм необхідне для тупого освоєння грошей.

Ця нація вже нарешті вимре, а?

Стільки зусиль десятиліттями, а ще вірять, працюють, не зносять, терплять, чекають...

Не буду продовжувати.

Але тут ще пунктів і пунктів.

Вони реально здуріли.

А ми?

Олеся Калінська.