Всього місяць тому ми жили в світі де літали літаки, де працювало метро, був для всіх доступний громадський транспорт, де люди подорожували по світу, і вільно ходили своїм містом, ми жили в світі де більшість мала роботу, де працювали магазини, і голод та безробіття не маячили в перспективі...

Ми жили неправильно, тому що коли світ змінився, ми не можемо спрогнозувати наше життя, та що там, наше виживання в нових умовах.

І що саме незрозуміле — ми не розробляємо план подальшого життя в нових умовах.

Більшість вірить, що все повернеться до старої схеми, але треба усвідомити, що вже ніколи не буде все, як раніше.

Наша система і раніше не працювала, наразі ми бачимо, що вона не здатна ні на що більше, крім обману, лозунгів, відосіків.

Все що було знищено в цій країні нам би допомогло наразі, як то власна промисловість, тобто виробництва всього необхідного для виживання і життя.

Не імпорт важливий, а власне, чи не так?

І працювати на експорт, не забезпечивши власні потреби, це нерозумно.

В нас немає пріоритетів. Не розуміють, що першочергове і нагальне.

По звичці, ділять потоки, продають посади та кормушки, крадуть та освоюють гроші, розвалюють працююче, та додеребанюють основоположне...

Недієздатна держава наївних романтиків, які наділили повноваженнями, та що там віддали всі права людям, які не є ні компетентними, не є законопослушними, а є аморальними, та розбещеними безкарністю і вседозволеністю мерзотниками.

Віддали то віддали, а забрати назад зась.

Ми думаємо, що вийдемо через деякий час в світ який був...

Але того світу уже немає.

Чи будуть знову подорожувати вільно по світу люди і перевозитись товари, якщо це може призвести до загрози розповсюдження інфекцій, вірусів, та інших загроз?

Чи виживе Україна без завозу всього, бо в нас більшість, ще працюючих виробництв, не покриває наших життєвих потреб?

Чи зможуть люди відновитися на роботах, якими займалися, якщо врахувати наслідки нинішньої ситуації, тобто при 100 % економічній кризі, девальвації національної валюти, зменшенні купівельної спроможності населення, і при зменшенні сировинної бази, закритті та банкрутстві бізнесів, які не переживуть вимушений простой, і ліквідації багатьох недієздатних і непотрібних в нових умовах варіантів роботи, т.д.

Ви осознаєте необхідність прийняти нову реальність?

Як ваша родина планує змінити життя?

Олеся Калінська