Коаліція слуг, вже точно не українського народу, з мародерською клоакою Порошенко, та соросятником сороса, це зрада людей, які віддали свій голос проти Порошенко і його політики, віддали в другому турі Зеленському, делегувавши і наділивши його повноваженнями працювати на благо України і усіх її громадян.

Не на олігархів і мафіозні клани, не на МВФ і прочіх, а на українських громадян.

На українських громадян, яких знову зрадили, не виправдали їх довіру, і не враховуючи ні бажання народу, ні протести проти дій влади, продовжують діяти в угоду олігархам та міжнародних кредиторів, переложуючи весь тягар своїх вбивчих рішень на український народ, позбавляючи їх права на свою країну, та що там, позбавляючи можливості виживання!

Мафіозні клани та їх маріонетки, і куплені лиця, які узурпували владу в нашій країні, фактично своєю бездіяльністю під час пандемії, хибними рішеннями, та турботою лише про інтереси членів організованого злочинного групування, і повною беззаконністю в Україні, та безкарністю за злочини, при фактично знищеній медицині в Україні, залишають виживання людей під час пандемії на сили самих людей, повністю відсторонившись від цих проблем.

Це не пір під час чуми, це просто люди окремо, слівки окремо.

І ці слівки захопили всі ресурси країни і єдиноособно розпоряджаються ними, проводячи геноцид нації і привласнивши Україну.

Як ми вже бачили, ні війна, так і зараз пандемія не спиняє їх бажання Нажертися.

Кількість смертей їх не турбує.

Чи є в українських громадян своя держава?

Є. З умовою, коли треба платити чисельні незрозуміло в чиї кишені ідучі податки, роздуті за рахунок хотєлок олігархів ціни, тарифи та побори, і т.д. Тоді держава є.

Прав, законів, порядку, голосу, соц гарантій і захисту в цієї країні в українців немає.

Лише обов'язки...

Ми не раби? — спитаєте ви.

Та точно раби! — сумнівів навіть немає.

Олеся Калінська