Народу України пробують довести, що ні при протестах, ні при мирному переобранні більшістю, ми не можемо змінити в нашій країні існуючий лад.

Так, ми вже бачимо що не можемо.

Прийшли на хвилі протестів, і почали грабувати по-страшному. Прийшли на хвилі переобрання більшістю, і гнилі та мерзенні, вбудувалися в існуючу до них систему з пів-оберта.

Нам доводять, що хто б не прийшов, і яким би чином ми не змінили владу, але вони такі самі — крадії, брехуни, тупаки…

Але треба бути адекватним і дивитися на явно видиме і всім зрозуміле -

Ми не можемо змінити існуючий лад, бо в нашій країні не працює правосуддя, і всі багато чисельні органі, які мали б стояти на сторожі закону і права, так от їх дуже багато, але вони працюють на те, щоб зберегти існуючий лад, і організоване злочинне групування, яке узурпувало владу в нашій країні лишалося недоторканним, незмінним, неосудним, ні за що не відповідаючим, і пануючим на території нашої країни.

Тому, на основі цього, і це стосується і всіх інших реформ\змін\ дій, так от ми можемо зробити висновок — доки країна не повернеться в правове поле, доти ми будемо мати цю абсолютно нелюдську, безжальну, геноцидну, нищівну політику як до українців, так і до України.

Закон – це основа основ.

Фундамент чи стовп, на якому стоїть усе.

І без покарання злочинців, без відповідальності за дії, без посадок, і т.д – ми не зможемо зробити нічого.

І навіть, якщо ми будемо робити якісь рішучі дії, чи полумєри, чи ще шо, це не спрацює.

В нашій країні вже десятиліттями не працює закон, і тому немає порядку.

В нашій країні існує каста недоторканних, неосудних, все дозволених.

І інша, більшості, які утримують цю мерзоту. Які не мають прав, яких постійно обкрадають, позбавляють елементарних умов для виживання, обтяжують, та принижують.

Чи згодні ми і далі виживати при такої соціальної несправедливості, дивитися на страшні злочини, які творить організоване злочинне групування, узурпувавше владу, спостерігати, як нас позбавили виробництв, надр, нашої гос власності, і хочуть позбавити землі; виживати, коли не маєш медицини, не можеш дозволити собі фальсифікат за шалені гроші, який продають замість дієвих ліків; коли все життя працював і платив пенсійні внески, а тобі кажуть, що пенсію повинні люди відкладати собі самі, а в той час знищують банки, обезцінюють власну валюту, граються з курсами, витягують усі накопичення, бо в нас над дороге життя — ціни вище європейських в 1,5-2 рази, і зарплати нижче раз в 100, і т.д..

Це геноцид.

Геноцид нації.

І це стало можливим, бо наша країна внє правового поля, і ні один злочин, навіть самий страшний не несе покарання для злочинців.

В країні, де працюють закони неможлива ні одна дія з тих, які нам роблять щоденно наші керманичі.

Які ваші думки, як повернути свою країну в правове поле?

Олеся Калінська.