Ми всі знали, коли проходили вибори президента, що були основні кандидати і статисти, як приклад — основний – порошенко, і Вакарчук, статист порошенко.

Зеленський видавався основним кандидатом.

Але… Пройшло вже доволі багато часу, а воз і нині там.

Всі порошенківські на місцях, політика проводиться в тому ж духі, нічого на благо населення не проходить, вся банда так і обирає країну…

Згадаємо, та замислимося чого ми намагалися позбутися, в чому погрязли, і яка політика продовжується -

Коли порошенко йшов перший раз, то ми знали, що потрібно зруйнувати схематоз, повернути закон і порядок в країну, тобто насадити в Україні правовенство права, покарати крадунів, і зрадунів, повернути все накрадене ними десятиліттями і виведене за кордон, там реально колосальні суми, залучити інвесторів, позбавитися від боргів, зробити Україну європейською величною заможною державою, щоб люди тут жили, як люди, і вивезти Україну з країн третього світу до цивілізованих країн, ми хотіли гарного життя на своєї землі.

Порошенко не виконав нічого, тільки усугубив.

Та що там усугубив, він практично перетворив Україну в Росію, насадивши тут те саме, що й там.

В нас повне всєвластіє організованого злочинного групування, яке захопило нашу країну. Всєвластіє, вседозволеність, безкарність окремої касти населення, свора цепних псів, яка стоїть на сторожі панування банди, і розхитує країну, доруйнує її, даючи банді грабувати, правити, знищувати Україну.

порошенко за свою каденцію зробив практично неможливе, януковичу і не снилося таке —

- під видом реформ освоїв щалені державні гроші, та гроші видаваємі з-за кордону в вигляді кредитів та допомог. Освоїв, але не надав нічого в результаті, крім погіршень.

- знищив медицину,

- унеможливив звернення до і так не працюючих на бверховенстві закону судів, піднявши судовий збір,

- розвалив правоохоронну систему,

- обілетив і відпустив злочинців, зруйнувавши в майбутньому можливість їх засудити,

- остаточно легалізував накрадене в держави на протязі десятиліть, та докрав зі своєю бандою все що залишилося.

- проводимою геноцидною, економічно вбивчою політикою обікрав державу і людей до нитки, вимив в людей заощадження, і в багато разів погіршив рівень життя,

- знищив національну валюту, нажився на курсопризі, банкопаді, і підірвав довіру інвесторів до України,

- ввів людей в злиденність позбавив їх соціальних благ,

- підняв пенсійний вік вище рівня виживаємості населення в цій країні, а пенсію довели до рівня подачки на паперті, а не до реальної для виживання суми грошей.

- витурив більшу частину працездатного населення за кордон, на барщину,

- підірвав довіру до держави в своїх громадян та зробив повністю корупційну систему все владдя,

— ввів за правило розсаджувати безінтелектуальних, абсолютно аморальних, та обділених … і не тільки глуздом, без освітніх та обмежених персон на найвищі та найважливіші посади в державі,

- обклав додатковими податками, поборами.

- підкреслив абсолютну безправність населення, та вседозволеність тих, хто захопив країну.

- завів стада шавок, яку імітують боротьбу з режимом, а на самому ділі є фундаментом, на якому і тримається режим.

- в нас фактично за часів правління організованого злочинного групування фактично знищили країну – вирубали ліси, ігнорували всі екологічні норми та обмеження, як приклад, всі чули про перекопку та заволодінню членами організованого злочинного групування дарами надр, тобто про янтарну вакханалію, в нас привласнили родовища, та те, що було куплене на держ кошти по видубутку, в нас забруднили землю і річки, в нас проходить повна вакханалія, як буцім-то після цього покоління повинна лишитися вижжена земля…

Хоча ні, продовжувачі політики порошенко і землю нам не лишать…

- режим банди порошенко показав, що фальсифікація виборів, то є уже буденність,

- в нас правлять монополісти, і держ компанії захоплені ставлениками банди, які отримують шалені прибутки, не роблячи нічого, і не несучи відповідальності зі дурню, що творять, в нас посади перетворилися на клондайк, на яких люди не працюють на державу, не виконують свої обов'язки, а розказують байки, та кичаться нечесно нажитим… Всі ж пам'ятають засвічене в є-деклараціях? Абсурд доведений до максимуму.

- режим порошенко легалізував захоплення Росією Криму практично звівши до 0 всі дії України у міжнародному середовищі до повернення Криму в Україну.

- Не назвав війну війною, провів Мінські через ООН, тобто визнав юридично громадянську війну в Україні, і мінськими змусив Україну капітулювати на умовах Росії. Наразі Дорошенко не засуджений за держ зраду і змову з агресором, та наслідки, які він причинив, ні, нинішня влада продовжує політику — не війни, мінським альтернатив нєт, і здачу України на умовах агресора, не враховуючи інтереси України…

- порошенко поклав на війні десятки тисяч людей. Просто почистив генний код майбутньої України. Геноцид нації такий от.

- До порошенко ще звучало про вступ України в Нато, що унеможливило б напад Росії на Україну…

- знищив армію, підірвав бойовий дух нації, обнулив подвиги добровольців, та реальних, а не липових волонтерів….

- в нас тисячі політв'язнів, як приклад — Торнадо. В нас сотні вбиті режимом, як приклад — Лісник. Їх не відпустили з в'язниці при новому президенті, не обілили їх пам'ять, не покарали вбивць..

Перечисляти можна від сьогодні до Каліфорнії…

Факт залишається фактом в тому, що в нас відбулися зі зміною президента зміни без змін.

Продовжується та сама політика.

І вже пройшло достатньо часу, щоб константувати – ми не змінили Жо Пу на золотому унітазі.

А міцності в нашої країни, щоб дати роки, та навіть місяці… міцності вже немає.

Бо країну руйнують, грабують, знищують. Без закону — не буде країни. Поки злочинці на волі — не буде ніяких позитивних змін. Поки в країні править організоване злочинне групування, і пише під себе закони, Конституцію, майбутнє — країни не буде.

В нас не відбулася зміна попередників на наступників, в нас ті самі рожі змінили маски і перетасувалися. Для вигляду… щоб бидло потерпіло.

Бо кожен день, який вони протягнуть, то + пару мільйонів їм на зарубіжні рахунки.

А життя їх там, в цивілізації.

Коли вони нас остаточно дограбують, та допродадуть, то ми лишимося не ні з чим, ми лишимося з боргами, які на нас повісять, без своєї країни, бо її нас позбавлять, з зруйнованим світоглядом, мораллю, та пересварені між собою… Хто виживе. Тут йде винищення так інтенсивно….

Так от ми лишимося з боргами на багато поколінь вперід.

І ніякі гасла не можуть змінити те, що є в реальності.

Я вважаю, що наразі навіть суди Лінча нічого не допоможуть.

Ми в піке, в крутому піке.

І чи зможемо ми мінімізувати втрати того, що ми вже практично долітаєм, і скоро розіб'ємося…

Титу влада взагалі не намагається якось вплинути на мінімізацію, вона краде, і нищить, як буцім-то вже можна взагалі ні на що не зважати… Хоча.. на нас вони не зважають уже давно.

А які ваші враження наразі? В розграбованій державі третього світу, де ви не маєте ні прав, ні можливостей, ні майбутнього, ні своєї країни, ні впливу на рішення, ні на що…

Ви маєте право задурно працювати, мовчати, не мати прав ніяких, не мати нічого свого, і платити…. Постійно платити. В вас же є ще дві нирки! Продай нирку – оплати комуналку!

Ціни в нас вже вище європейських разів в 1,5- 2. Зарплати нижче європейських в 100 разів. Реальні, наші зарплати, а не намальовані, і не зарплати членів банди…

Чи років через п'ять ми ще зможемо сказати Слава Україні, чи років через десять ще буде Україна в цих кордонах що є наразі, чи будуть ще українці років через п'ятдесят?

Олеся Калінська.