Я проти афери по заволодінню землею і легалізації вже привласненої!

Я категорично проти цього.

Як я була б проти, якби мене спитали, коли проводили інші бандитські афери, як то –

Я проти безкарності всього кубла, яке давно незмінне і невідповідальне за злочини, Я проти безкарності кубла, яке захопило нашу державу і пирує на костях нації.

В нас злочини, абсолютно безкарні для злочинців, гігантські по значущості злочини, називаються іменами цих людей, і вони ходять на волі, безкарні, і навіть пишаються своїми аферами, це прости дикість якась. Як приклад, назву декілька, а їх набагато більше ж — вишки Бойко, найперший економічний злочин по обкраданню населення знайшов назву в кравчучках, мафіозне кланове захоплення і поділ України від Кучми, масові безкарні вбивства людей на майдані від Януковича, стіна Яценюка, невійна порошенко, банкопад Гонтарєвої, дерибан оборонки від Свинарчуків\Гладковських, і інші.

Наша країна захоплена мафією.

Тут живуть мафіозні клани. Гарно живуть. Інші виживають.

Десятиліттями, ніяких змін, лише тасовка членів мафії. Система, вибудувана Кучмою і втрамбована наступниками, і доведена до абсурду Порошенко незмінна.

Наша країна внє правового поля.

Країна, в якої править мафія, яку стравлюють всередині і назовні незначущими в цілому темами, щоб вона не дала опір, грабують, насаджують безвихідь, роблять постійні зміни на гірше для народу, на краще для грабіжників, щоб люди і продиху не мали, і в якої гастролерять, тобто не живуть ті хто її захопив, бо вона не для життя, а для наживання на неї….

Тому, яка еліта, які їх ідеї, плани, озвучки, який кращий шлях для країни, для майбутнього можуть зробити ті, які точно знають, що тут уже майбутнього не має, вони його знищили.

Вони вкрали наші шанси, зганьбили нас у всьому світі, обікрали, позбавили пам'яті, історії, надії, честі, гідності, можливостей…

Все заради грошей… Не нажеруться ніколи!

А зараз поклали око на землю….

Доки наша країна не повернеться в правове поле.

Доки за злочини не почнуть саджати.

Доки країна не запрацює на благо людей, а не мафії.

Доки при владі буде це гівввно…

Доти не прийде час до земельної реформи.

Я проти афери по заволодінню землею і легалізації вже привласненої!

Олеся Калінська