Мені було дуже цікаво, як викрутиться Зе, коли прийде до влади в країні, де все захоплено і поділено членами організованого злочинного групування.

Мені було цікаво, як він справиться, як він поборе це.

Всім же вже давно відомо, що в нас не в країні є мафія, ні, в нас — мафія має країну.

І тому знаючи, що Україна корупційна, не правова, привласнена, узурпована, та захоплена організованим злочинним групуванням, було цікаво, як з цим справиться Зе….

Всі ж знають, що Зе в нас людина чесна, правильна, ні з яким кланом не пов'язана.

Але наразі, Зе явно не справляється.

Він пробував правити тим, що є, не змінюючи систему, не караючи нікого, кардинально не впливаючи …Як ми бачимо це безрезультатно.

Але Зе має підтримку, потенціал, довіру, делеговані усім нормальним адекватним народом, який прагне змін на краще, повноваження, і я чекаю наступного рішучого кроку. Результативного.

Сподіваюся наш Зе зрозуміє, що Україну треба повертати в правове поле. Першочергово!

А як же її повернеш, якщо на типу-поліції так і сидить Аваков?

Але без покарання за злочини, без повернення країни в правове поле, без відповідальності за накоїте, діла не буде.

Злочинців треба карати. Привласнене повертати. Аудіт вкраденого, освоєного повинен бути проведений. Виведені гроші треба повернути країні. Схеми, потоки скасовувати. Віддане на відкуп, контроль смотрящим, тупим родичам, і дурним знайомим – повернуто державі, усюди треба поставити людей з інтелектом, відповідаючих посадам, довірі, треба скасувати бюрократію, ці штучно нарощені непотрібні численні інстанції. На чому наживаються, що в тіні — змінити. Псевдо-реформи, які знищили нормальне життя українців, чи були тільки для освоєння грошей – скасувати, хто на них нажився, і хто за них відповів — покарати, та їх майно конфіскувати. І так чого не торкнись.

Але полу-мірами не обійтися.

Карати, садити, конфісковувати, повертати державі потрібно якнайшвидше.

Країна повинна жити в правовому полі.

Я не розумію, чому в нас усі ці чинуші не відповідають за свої дії?

Чому в нас існує презумпція невинності для жахливої мерзоти?

В нас дуже багата країна. Просто пограбована, зруйнована зрадниками, знищена протиріччями, які навмисне вводяться цинічною сволотою в суспільство, щоб його було легше грабувати і робити ще більше безправним…. І це повинно бути припинено.

Наша країна наразі дуже не комфортна для життя українців, бо вона вичавлює всі соки з людини, ломає його, знищує.

Ця несправедливість, ці зміни, які не ведуть на краще, ця розруха, ця безвихідь, як політична навмисна дія від останніх владарюючих, які перетворюють багату країну в руїни, а населення чи вичавила з країни, чи перетворила в безропотних і безправних рабів… Це не той шлях, яким ми повинні йти далі.

Ми повинні садити і карати усіх, хто знущався з нашої країни, чинив розбрат, обкрадав націю, знищував, проводив геноцидні реформи, робив життя не життям, а виживанням…

Хочу посадок і реальних великих-превеликих строків!

Хочу жити в гарній правовій Україні!

Олеся Калінська