Дуже неприємна склалася ситуація.

В плані мерзенної, тому що занадто багато лицемірства, викривлення реальності, створення альтернативної, постійне розмежування людей, на людей вищого і нижчого ґатунку, роз'єднування по різним ознакам, навіювання розбрату, і тотальної, без компромісної, безмежної, що головне, безпідставної, безкарної, і без відповідальної брехні, і злочинних дій….

В нас роздмухується якесь дуже огидне вонюче відразне і безпідставне дійство.

Заради утримання при кориті горстки, вони готові на усе.

І просто дико виглядає це все для усього світу і для всіх розумних людей в Україні.

Ось ця секта безмежної довіри… Бото ферма, яка вилазить зі всіх щелей… Армія працюючих поро хоботів, де один видає себе за сотню… Невелика купка наївних, обманутих людей, які живуть в іншої Україні ніж ми… Тих хто не сприймає, чи працює щоб не допустити правду, що при владі всі ці роки була банда, і вона вбивала, грабувала і не могла нажратися….

Але це влаштовувало цей мізерний прошарок підтримувачів! Не качайте човен… щурів нудить… ще більше нападе…

Як порошенко правив, і назначав на всі пости корупціонерів з банди, крав, мародерствував, схематозив, вводив країну в боргову яму, і жахливо цинічно обирав бідних, бо їх багато, а багаті все не нажеруться, коли порошенко злив розслідування убивств на майдані, коли порошенко садив і вбивав патріотів, звільняв від відповідальності бувших і легалізував для них награбоване, не карав сепарів і сволоту, а навпаки заполонив зрадницькою гидотою всі гілки влади, коли знищував державні інститути, коли втратив народну довіру через пару місяців після виборів, а потім просто узурпував владу, розказуючи, про незвільняємість, відсутність імпічменту, не качайте човен…, коли порошенко не визнавав війну з Росією, що ввергло нас в колосальні юридичні проблеми, і звільнило Росію від відповідальності за війну, коли порошенко змовлявся з ворогом, і діяв на користь Росії, коли порошенко грав миротворця, заключав зрадницькі мінські, домовлявся і діяв в угоду путіна, коли зруйнував волонтерство, добровольчий рух, підірвав наш дух, і вкрав наш час, коли нашу репутацію в світі зруйнували, а гігантські допомоги на реформації розікрали, коли п'ять років Україна занурювалася в хаос, то всі ці Патріоти, прости Господи, опаскудили і це слово, вони засунули свій язик в дупу порошенко і вилизували, і хвалили, і хвалили, і все їм було гарно, перспективно, влаштовувало….

Як таке може влаштовувати, на голову не налазить.

А тут неділя, як новий президент, при тому, що банда не віддала йому країну. Банда так і править. А всі помилки за нароблене і твориме наразі, банда перекладає на нового президента і на нас з вами. На людей, які підтримали його. Ми зедурні для цих гидотних плазунів….

І наразі ми чекаєм від новобраного, що він самотужки справиться з бандою….

І не затикаємо і не боремо цей поток брехні, маніпуляцій, чорнухи, ганьби!

При абсолютно старому мерзенному парламенті, старому схема тозі на вертикалі, і горизонталі, при тих же зарвавшихся зрадниках і злочинцях усюди, при відсутності в Україні інститута права і покарання винних, і відсторонення їх від посад, і посадки цього болота, тобто, при повної неможливості нового, вибраного абсолютною більшістю, вибраного навіть не зважаючи на масові фальсифікації кодли порошенко, так от при новому президенті, вступившому на посаду всього неділю, але так і не змігшого набути владу, бо банда не віддає, ми варимося у всьому бруді і не діємо рішуче.

Як і після майдану, впускаємо перемогу з рук.

Ефір насичений воланнями зрадофілів і мерзопоклонників, яким все не так, а в нас чекання, і ніякої підтримки і допомоги.

Ну, з зрадофілами і жо.полизами то зрозуміло, чого їм не так….

І з росіє не так вирішують.

І на посади не тих беруть.

І помилку на помилці роблять.

Су.ки, ви «над розумні», а чого ж ви наразі витягнули свій язик з чужої д.упи, і озвучуєте все це?

Що не той миротворець?

Путін миротворець, Порошенко миротворець вам кращі?

Ви знаєте усе краще, просто готові вчити, залишитися, але, АЛЕ! за п'ять років при владі вашого іуди ви так і не втілили це краще, та все вам наразі не так, да?

Чи змова з ворогом, здача національних інтересів, тобто мінські від путіна-порошенко, то є просто цукерочка для вас, так?

Щоб без матів, але не виходить, чи не оху.ли ви?

Ви, стовпи на якому тримався зрадник, здирник, злочинець. Не простий злочинець, а наймерзенніший іуда в історії України.

Бо ні одна гидота, під час війни, не входила в змову з ворогом, не наживалася на війні, не використовувала війну для введення для населення геноцидної здирницької політики, не руйнувала державу, не роз'єднувала народ, не була такою жалюгідною цинічною сволотою, як це облизуванне і захищаєме вами порошенкодєрь.мо.

Ви, не маєте ніякого права наразі на критику вибраного більшістю.

Не маєте правва на ваші глибокі-завжди праві думки.

На ваші гадості, які ви продовжуєте лити на всіх противників вашого диявола.

Сектанти мерзенні, ось ви хто.

Гидко дивитися на цю ситуацію, цих підтримувачів, критиканів…

Мерзота, як воно є.

А ми повинні не лишити Зеленського один на один з цією цинічною кодлою.

Моя думка. Вибачте за нецензурщину, але допекли.

Олеся Калінська.