Тотожні -

Путін=Порошенко.

Путінський режим в Росії=Режиму побудованому Порошенко в Україні

Організоване злочинне групування узурпувавше владу в Росії=Організованому злочинному групуванню узурпувавшому владу в Україні, і яке, я сподіваюся розбудує і притягне до відповідальності новий президент Зеленський.

Вся державна власність, всі держ інститути, всі держ дії, всі держ нарахування привласнила банда, що в росії, що в Україні.

Потоки, схеми, смотрящіє, свої люди, всі пов'язані, закони під себе, безправність людей, і повне беззаконня, тотальне обкрадання держави і вивід коштів членами банди, позбавлення населення усіх соц благ і основ, руйнування всіх держ інститутів, введення країни в боргову прірву, знищення репутації країни, і довіри людей до влади, виживання населення з власної землі, послідовне і цілеспрямоване введення населення в злидні, і заволодіння заощадженнями і накопченнями, шляхом банкопаду, курсопригу, і дикої дороговизні, позбавлення надії на майбутнє, руйнування єдності, суцільна брехня, маніпуляції, залякування, геноцид, і т.д. — це дії, які проводили бандити до узурпованої ними країни.

Бідний думає де взяти шматок хліба…

А заляканий, якому влаштували суцільні гойдалки, псевдо зміни, переймування, преоформлення, і поставили за межу виживання…

Так от мова, віра, рідна країна...?

Краще сказати геноцид, виживання з власної землі, обкрадання!

Держава просто тотально обкрадала та винищувала своїх громадян.

Солодкоголосий брехун і його банда вважали нас за щурів… Безправних! І вважали себе незвільняємими, непідсудними, недоторканними…

Але в нас наразі пройшов вибір, і як не пручалася і не фальсифікувала і не знецінювала вибір банда Порошенко, але зміни наступили, і ми чекаєм результат.

Ми не будемо хотіти результат за тиждень, тому що ми розумні люди, і на все треба час.

Не такий, який вкрав в нас Порошенко. Ні. Не роки.

Але довіра не безлімітна.

І це треба враховувати нової владі.

Дійсно нової, а не такої яку імітував Порошенко.

Що особисто я чекаю від влади -

- Повернення України в правове поле. І покарання усіх злочинців.

- Відновлення праці держави і її інститутів на благо населення.

- Псевдо реформаторство, яке остаточно зруйнувало держ. галузі, як приклад візьмемо медицину, треба повністю переглянути, і злочинні дії проти населення засудити, з конкретними строками проти учасників цього злочину, і галузі відновити для роботи. Тому що без медицини люди в країні не виживуть. І це треба врахувати і налагодити якнайшвидше.

- Відрегулювання цін\поборів\тарифів до зарплат. Ми всі розуміємо, що наші олігархи диктують нам ціни, які вже більше ніж європейські, і немає тут ніякого ринкового регулювання. Є змова бандитів, щоб безкарно і жахливо обкрадати населення.

- Посадки членів організованого злочинного групування і повернення в власність держави всього ними вкраденого. За весь період існування незалежної України!

- Відміна схематозу, потоків і законів для обкрадання.

- Визнання російсько-української війни і застосування міжнародних механізмів проти агресора, які змусять Росію заплатити за війну і закінчити війну.

- Початок реальних дій в усіх міжнародних інстанціях для повернення Українських територій окупованих Росією.

- Розірвання будапештського меморандуму, як такий, що не виконується гарантами безпеки України. Ні, я не кажу повертати ядерний статус. Я кажу, що ми повинні розірвати меморандум, і в випадку нашої волі, робити те що нам захочеться.

Так само повести себе з усіма договорами, які були порушені, і виконуються Україною в односторонньому порядку.

Коли підніметься добробут населення, то можна буде говорити про все інше, але наразі, коли в нас невизнана війна, коли ми введені в борги, в злидні, в несправедливість, коли наші надії і сподівання обманули, коли державні інститути зруйновані, а всі держ потоки, установи захоплені членами банди і привласнені, коли держава діяла як самий безжалісний бандит до населення захопленої ними країни, і коли злочини банди були відкриті для усіх, але безкарні, коли вони жили в розкоші, а ми бідували…

Я хочу справедливості.

Я хочу живи в багатій Україні, законній, правовій.

Україні для українців.

Слава нації.

Сподіваюся, що ми переможемо.

Сподіваюся, що ми набудемо себе.

Олеся Калінська