Секта прихильників мародера, зрадника, і злодія.

По іншому не скажу.

І вангують за нього та вангують. Зовсім не включається реальність чи що?

На прикладі цього безумства, я зрозуміла, чому при затяжному безумстві маніяка в росії, росіяни такі путіним повернуті.

Я довго не могла зрозуміти, все доводила, роз'яснювала, переконувала на початку війни з ними… Адже їм роз'яснюєш, а вони ТАК, ТАК, а потім пішла спіраль по діагоналі, і видають… Тому говорити було не продуктивно, роз'яснити неможливо і я перестала, потім дивилася як на хворих, навіть співчувала якийсь час, особливо коли на мітингах Сотнік показував, як їх молодь боролася, а їх били, дітей таки шкода, навіть тих, які в воєнній формі змалечку виховуються, як м'ясо… А потім настала байдужість і прийняття, що це чисто їх діло, нам їх збутися, відгородитися кордонами, жорстким візовим режимом, і хай живуть по їх російській примовці — що їх нікому не зрозуміти, бо в них така загадкова душа, така загадкова, що душі і не знайдеш в навозі загадки…..

Ми не росія, хоч як порошенко з кодлою тут її не насаджував, але ми не росія! І як би нам, тотожний путінському режиму, аналог путінського буття тут не насаджував, а ми раз, і мирно збулися цього сміття.

Але, як і в Росії, в нас є абсолютно схиблені на вожді, і в нас є свої боти. Не кремлєботи, а порохоботи. Ціла армія Дякунів.

Вони програли, але вони нікуди не ділися. Вони усюди. Це просто переслідування, цькування, і чорнушні технології для нас усіх.

Нас більшість!

Ви програли!

Все.

Діньтеся. Хоча б з ефіру.

Наразі мені вони заважають сприймати реальність чисто, розбиратися, аналізувати, прогнозувати, бо вони влазять з своїм брудом усюди, все поганять, перекручують, обріхують, загрожують і пророкують, та … діють.

Саме страшне, що програш не змусив їх перестати красти, наживатися, деребанити, вбивати своїми діями та бездіяльністю, змовлятися, та псувати життя в моєї країні.

Ця уся кодла і їх підпєвали так і смердять.

Незважаючи на програш. Нищівний програш.

Тут до речі пішло відео викривалочки з другого туру про фальсифікацію, щоб ви не дивувалися а звідки в порошенко такий великий відсоток в 25…. ( тут видно, що нафальсифікував — https://youtu.be/02mG8uZlTPs). З першого туру фальсифікації були колосальні на благо Петра, і доволі детально викривалочки в Дубінського були показані. Хто цікавиться, гляньте. Тобто кцар то взагалі голий.

Нафальсифікував собі і в першому і в другому, але… навіть з фальсифікацією рейтинг в нуль це рейтинг в нуль. І цей рейтинг він собі здобув десь після півроку президентства, і досиджував уже з ним, розказуючи про свою незвільняємість, недоторканність, неосудність, відсутність імпічмента, та не розхитуйте човен бо щура нудить, і неблагодарних агентів кремля, і змусив нас терпіти до виборів президента в визначений законом термін, щоб його усунути від корита …. Але в реалі всі розуміли, що він абсолютно незаконно утримував владу. Узурпував її.

І з цим пішов у другий тур – пропетляти, та забалакати, і загрузити нас своїми ботами. Цілою армією ботів….

Але навіть армія ботів не допомогла.

І чому я наразі повинна читати цю ботну муть по всьому просторі інету, опровергати їх тупі фантазії, методички, думати про цей увесь нескінченний бруд взятий з чиїхось хворих голів, бо нормальні таке не видавали б, натикатися на їх фєєрію абсурда, алогічності, ірраціональності, і брехні?

Це як відживше, минуле, збігле в небуття, застарівше, зігнивше, хворе, агонізуюче затьмарює новий світ, нову реальність, інше, гарне, реальне, чудове.

Ми вибрали і наш вибір потрібно враховувати.

Вам потрібно прибрати свою армію порохоборів, Петро Олексійович. Припинити відвертати нашу увагу ними, зароджувати в нас сумніви, коливати нашу думку, підривати довіру, творити розкол в суспільстві.

Досить уже!

Олеся Калінська