Як обнулити російську паспортизацію на окупованих Росією українських землях –

Дивлюся на юридичну бомбу, що підклав нам Порошенко, порушивши Конституцію, закони України, та міжнародні норми, і ввійшовши в зговір з Росією, не визнавши в 2014 році початок війни Росії з Україною, і бачу, що не визнання ворога і його агресії дає йому карт-бланш на любі дії, і обмежує наші можливості до нуля.

Війна на території України, 2014- 201. р.р.! – наголошую.

Ворог навіть не ховався, тому не визнавати ворога, військове вторгнення, воєнні дії на території України – це працювати на ворога.

І ми ще довго будемо розбиратися з результатами злочину Порошенко.

Я не знаю, чи Зеленський визнає війну. Але я б йому дуже радила захистити інтереси України, крім того це одразу дасть йому можливості осудити порошенко і його банду за змову з ворогом, зраду, порушення Конституції, масові убивствах і загибель людей, через його дії чи бездіяльність, порушення прав людини, і інші злочини, що стосуються війни.

Але дивіться на ситуацію наразі – росія роздає російські паспорти на окупованих російською регулярною та найманою армією українських територіях.

Що ми можемо зробити?

Лише два кроки -

1. Ми можемо анулювати українське громадянство в людей, які отримали російське.

2. Ввести візовий режим з Росією, визнавши знаходження людей з російським громадянством на території України, без наявності ввіз і законного штампа про перетин кордону на офіційному пункті пропуску, нелегальним. Тобто вивести цих людей за межі закону.

Це дозволить нам мати можливості для законних дій, залучати світову спільноту для висвітлення цього факта, і більш ефективно застосувати механізми міжнародної боротьби з незаконними боєвими російськими мігрантами і порушниками візового режиму.

Буду рада почути ваші думки.

Олеся Калінська.