Дивилася лєнту новин, ніколи не бачила стільки ірраціональності, анти логіки, і абсурду та брехні.

Мені здається ми живемо в різних Українах…

- В одній, владу захопила банда, повністю зруйнувала закони та усі державні інститути, допустила втрату частини територій України, та суверенітету і незалежності, ввела країну в боргову яму, зруйнувала економіку, та обкрадає людей по мерзенним цинічним схемам та оборудкам, розікрала державну власність, та розікрала благодійну допомогу від міжнародної спільноти, ввійшла в змову з ворогом і на поталу ворогу не визнала війну, і заключила зрадницький мінський пакт про здачу України, зруйнувала репутацію нашої країни в світі, та відкинула нас на пару десятиліть назад, вижила з України більше 10 мільйонів людей, та втратила на війні більше 10 тисяч людей, і ще + мільйони біженців… Тобто дуже велике виживання українці з України, ще додам смертність, яка за цього режиму просто колосальна. Тобто, в цієї Україні влада узурпована організованим злочинним групуванням, яке проводить геноцид українців, і робить країну злиденну, і ганьбить її, та ціле направлено нищить, до того ж, це владне угруповування, абсолютно диктаторське, тому що їх не можна звільнити, посадити, і змусити відповісти за накоєне, бо вони вивели країну з правового поля, і повністю ігнорують закони, та Конституцію.

Тобто фактично країну захопила банда, і змовилася з ворогом, який відхапав собі частину територій. І ця банда нищить нашу країну, і нашу націю.

Я можу дописувати і дописувати про цю Україну ще багато, але ви і так знаєте це, бо ви, як і я, живете саме в цієї Україні.

- А є ще група лиць, які живуть в альтернативній Україні, де ніхто з посадовців ні за що не винен, злочинів немає, війни там також немає, але ми побєдім, бо в нас мега супер балакучий головнокомандуючий, все що він говорить то правда, реформи рухаються, економіка нарощується, от навіть зарплата підвищилась до декількох мільйонів, але лише в голови Укрзалізниці, але підвищилась же. І треба почекати, і скоро у всіх держслужбовців також на стільки підвищиться. Реформи є, все рухається, і видимо, але не швидко. І треба дати ще час. І там далі по методичці — реформи, армія, віра, мова, томас, англомовний, головнокомандувач, взірець, культурний, є що показувати людям, не наркоман, пісяє справно в баночку, а не в ліжко, і подібне…

Взагалі хочеться сказати усім людям, що уже було голосування. Перший тур. І він таки має результати, демонстративні результати.

Вам потрібно їх врахувати і визнати.

До того ж, ми бачили масові і засвічені фальсифікації, і тому з 15 % реально в людини, яка наразі агонізує, і гнобить людей своїми ботами \ чи задуреними \ чи купленими, так от в людини рейтинг мінімальний. Десь 5% може наскребеться, а може ні…

І ці 5 % просто розривають на шматки усіх інших. Вони роблять вигляд, що їх багато, що вони праві, що Україна рухається туди, хоча їм уже непрохідний бал їхнього главаря банди міг би показати, що не туди…

І якщо ми не підтримаємо Порошенко, то путін ще більше не нападе. Шостий рік війна. Не визнана. Не зважаючи на закони, Конституцію, які зобов'язали цю війну визнати владу України, ще в 2014 році, але ні… домовленість з путіним важливіша…

Якщо ми не підтримуємо Пораженко, то економіка, яку він зруйнував, вона виживе. Бо коли перестати красти так тотально, то економіці це на благо.

Якщо ми не підтримаємо Пораженко, то ми не агенти кремля, не путінозапроданці, не сепари, ми робимо свій вибір. Це наше право. Не потрібно нам нав'язувати своє право і відбирати в нас наше.

Це наша країна.

Ми голосуємо так, як бажаємо.

Це просто мерзенно обзивати нас за наш вибір, нав'язувати нам свій, брехати нам в обличчя, тероризувати нас, залякувати, маніпулювати, і ломати нашу психіку вашими вивертами анти логіки і абсурду.

Я проти Порошенко. Це мій вибір. Незмінний. Осознаний. І абсолютно правильний!

Скільки б ви не обливали брудом його опонента, він ніколи не дотягне до брудного порошенко. Бо пораженко — то кров і бруд, ницість і мерзенність, зрада і наживання на крові, на надіях, то страшні злочини, і неймовірна страшна жорстокість і цинізм, злочини і …. безкарність… Я хочу, щоб в моєї країні не було такого президента, як порошенко. Бо ні одна нація не заслуговує проклятого при владі, а цей проклятий навіки за свої дії. А дій там на багатотомник карної справи буде. Я сподіваюся, що буде. Тому що такої людині місце на нарах, у в'язниці. І ті, хто знає про злочини, але захищає і підтримує злочинця, ті стають його співучасниками – так каже закон, який наразі в Україні не працює.

Ви думаєте, що соц сєті \ чи інші ресурси роблять вас безликими і ви можете вести себе там, як ведете, і нічого за це в майбутньому не отримати… Як завжди потім перевзуєтесь… Але ви ж лишитись собою, і ваша ницість лишиться з вами. Люди низької якості так і лишаться такими. А карма, то карма…

Тому СТОП ТЕРОРУ ЗА ПОРАЖЕНКО.

Він програв.

Змиріться.

Олеся Калінська