Мені подобаються достойні люди, розумні, які дотримуються законів, які не перевищують повноважень, які виконують службові обов'язки, які на своєму місці.

Посада не зробить з вас величну персону, наприклад, ви не станете кцарем, коли займете посаду президента, але ви самі, своєю роботою на цієї посаді можете стати величною постаттю для людей.

Так у вас з'явиться багато можливостей, але лише від вашої якості залежить, як ви ними скористаєтеся.

Ви можете так працювати на благо країни, бути таким кристально чесним, відстоювати інтереси країни, як власні, зробити життя людей достойним, вивести свою країну з країн третього світу, впровадивши прогресійні новинки, відремонтувавши те, що потребує, збудувавши нове, ви можете всі отримані кошти переправляти на добробут населення, на підняття рейтинга країни, ви можете підняти репутацію країни в світі, та відкрити для світу країну, де ви працюєте на посаді президента… Тоді ви ввійдете в історію гідною людиною. Ваше ім'я буде навіки в пам'яті нації, і вас будуть наслідувати і захоплюватись.

Не може бути компромісів, не може бути маленького злочину, не може бути маленьке зло, не може бути маленькою уступка ворогу, не може зговір з ворогом піти на благо, не можна втрачати землі країни, її репутацію, і блюсти чужі інтереси вище інтересів своєї країни, не може бути рішення без відповідальності, не може бути вседозволеність, та незвільняємість, не може бути єдина правильна думка – твоя, коли усі проти, не можна не реагувати на масові протести, не можна вбивати, садити, та купувати своїх опонентів, не можна взагалі купувати собі підтримку, тобто не може бути маленький диктатор… Не можна вибирати між гіршим, і ще гіршим. Не можна здавати, продавати, обкрадати, наживатися, брехати…

Взагалі, до людини, яка йде на посаду, є великі вимоги.

Але й для любої людини, це нормально, коли людина дотримується закону. Основа основ.

Не можна бути вище закону, дотримуватись його тут, а тут не дотримуватись, не дотримуватись коли тобі вигідно, чи зобов'язати усіх дотримуватись, а себе і своє оточення звільнити від цього, і не нести відповідальності за свої дії, бо закон то є не дишло, куди повернув, то і вийшло.

Закон – це те, на чому ґрунтується життя.

А зруйнувавши його для себе і оточення, і посиливши для усіх – то є уже диктатура.

Але повернемося до вимог до якості людини, яка хоче зайняти найвищу посаду в державі.

Репутація – це основа, на яку може опиратися людина, яка може своєю репутацією, навіть без доказів, тільки своїм словом зобов'язати вірити людей в те, що вона каже.

Наразі точиться мерзенна боротьба між людиною без репутації, якої можна піти на любі вчинки, бо її не має що втрачати, вона не те що запятнала себе, вона до чого не доторкнеться перетворює в гівно, тобто людина, яка втратила людську подобу, що там репутацію, ця людина продала душу за гроші, і поклала тисячі людей, тільки б залишатися при владі, тобто людина без репутації, без честі, без совісті, без душі, без базових елементарних установок добра і зла, готова на все, і боротьба між нею точиться з людиною, яка не хоче опускатися до рівня суперника.

А той провокує, брехливо ганьбить, застосовує мерзенні чорні технології, і взагалі в своєї манії зберегти посаду уже втратив людську подобу.

порошенко, не хоче йти, тому що він знає, що за ті злочини, що він наробив користуючись президентською невідповідальністю за дії, недоторканністю, та неможливістю звільнити його з займаємої посади, бо він узурпував владу і захопив країну, але він йти не хоче і готовий на усе.

порошенко остаточно втратив глузд в цієї боротьбі і перейшов уже усі межі.

Але враховуємо, що він бореться не тільки за владу, але й за волю. Бо за його злочини йому світить, напевне, довічне…

Він уже ввійшов в Історію, як проклятий своїм народом, як зрадник, як крадій під час війни, як масовий убивця, бо той хто покриває вбивць є його спільником, і той хто замість закінчити війну на ній наживається, і при якому війна є нескінченна, бо то є грунт на якому він тримається, бо без війни він не всидів би і місяця.., як той хто зганьбив нашу країну і позбавив нас шансів, як той хто влаштував геноцид народу, і велике переселення\виживання українців з власної землі, з власної країни, в країни, де вони можуть жити, а не виживати, бо хтось не нажереться… Він зруйнував державні інститути, і підпорядкував усе своєму організованому злочинному групуванню. Він, як ракова пухлина, яка знищує нашу країну.

Ми бачимо, хто його підтримує.

Запам'ятайте цих людей. Вони готові йти на компроміси з своєю совістю, з сумлінням, не мають честі і моралі, бо захищають злочинця та зрадника.

В нас наразі є вибір і ми ним маємо скористатися.

Я сподіваюся, що ми зможемо зруйнувати злочинний світ Петра порошенка, який він збудував замість нашої країни, і повернути свою Україну в правове поле.

Сподіваюся в моєї країні відродиться закон, і злочинці не будуть боротися за президентське крісло, і розказувати нісенітниці і брехні.

Я вірю, що ви проголосуєте за Україну, і ваш вибір дасть нам шанс на переміни на краще, на гідне життя.

По-старому ми бачили. Ще ніколи ми не були так далеко від цивілізації і гідного життя, як з крадуном, зрадником, та патологічним брехуном, і подобою людини, яка при рейтингу в 0, все ще вважає себе вибором… На що він готовий піти заради влади ми теж бачимо. Істота без людської подоби…

Що ж, нація, єднаймося!

Слава нації.

Олеся Калінська