Я хвилююся.

Сьогодні я дізналася, що частину людини, а саме, саму кращу частину цієї людини, просто суть суті цієї людини, як то екскременти, безжально відділили від людини і відправили в США.

Це ж гідність, честь і слава, а ще мова, віра і армія. В США, на чужину, ай яй яй.

Так не можна!

Спиніться, нелюди.

Як ще реагувати на такі новини?

Припиніть здавати аналізи! Припиніть доводити, що ви здорові, тому що своїми діями ви спростовуєте своє здоров'я.

Припиніть боротися з вами ж видуманою брехнею про вашого опонента, що він наркоман, розказуючи вже котрою здачею аналізів, що ви якоби здорові.

Та психіатра на вас не хватає!

Зашквар просто, боротьба аналізів, калу, сечі, шкіри, волосся. Коли один з опонентів просто спостерігає, а інший ввійшов в раж….

Переключити увагу від іншого на свої екскременти і брехливі тупі, як сам, фейки, і мега ідеї, які якоби допоможуть за дні змінити те, що сам наф.ігачив за роки…

Крім гейзерів екскрементів, які порадив викидати порошенко його тупий політ технологічний штаб, там є тільки дно. Дніще!

Він вирішив нас таки добити, і на жалість, і на гидкість, і на відразу, і на примушення приймання нами його зради, його безкінечних злочинів, його мега корупції, його здирництва, його насадження в країні повного беззаконня, він насильно нас принудив жити в світі Петра порошенка, за всі ці роки, доки він правив, і казав — коней на переправі не міняють, бо на дохлих зручніше їхати, не качайте човен, а то щурів нудить, і путін ще більше нападе, не можна майдан, треба законні вибори, тільки так….

А тут вс.рався.

Вибачте, але по іншому не скажеш. Довели, що були шалені фальсифікації, і з ними лише мізерні 15 %. І це безвідсоткове тупе тіло хоче знову правіть… «Легемітивний» ви наш… Законно НЕ ІЗБРАННИЙ.

І розсилає те, що зробив по іншим країнам. Підтвердіть, каже, що аналіз хворого порошенка, то є чистенький, як він сам. Просто дерьмоБомба, а не порошенко.

І всі ці здачі екскрементів під дулами камер…

Яка це стидоба!

Яка це мега мерзота.

Прохання, особисте, до порошенко, якщо ви вже на все готові, щоб зберегти владу, то чисто особисте від мене прохання, просто помоліться. Покайтеся. Вам це потрібно.

Олеся Калінська.

П.с. а до виборів ще 11 днів, як витерпіти цей бля.ський цирк агонізуючого мафіозі…