В нас шостий рік російсько-українська війна на українській території.

Ми об'єдналися, щоб дати відсіч ворогу.

Крім зовнішніх, ми мали і колосальні внутрішні проблеми – організоване злочинне групування узурпувавше владу в Україні, і перетворивше нашу країну в угіддя банди.

Ми спробували знову повернути нашу власну країну в правову орбіту і відвоювати її в мафії. Тому був останній Майдан.

Але прийшов один із клана, який брехав, брехав, брехав, і ми дали йому шанс!

Даремно дали. Вже через пів року з 55 %, рейтинг впав нижче 10.

Але напала росія, і це переключило нашу увагу, і український режим організованого злочинного групування утрамбувався.

В той час, коли ми всією Україною віддавали усі гривні на оснащення, на одяг, на ліки, на протези, на УСЕ, а наші воїни їхали воювати, їхали самі, добровольцями, і за рахунок цього війна не пішла далі, тому що державні діячі не збиралися чинити супротив!, так от, в цей час мафіозна структура розсаджувалася на потоки, ділила Україну між кланами, крала нашу державну власність, наші накопичення, розорювала банки, гралася з курсами, обкрадала міжнародні допомоги і брала ще кредити, щоб розкрадати, освоювала шалені гроші під виглядом реформ, які були направлені на знищення усіх інститутів в Україні і переведення усього на платну основу. Ми прийшли до цін\тарифів\поборів, які перевищують Європейські, і в результаті пшик, тому що за шалені гроші ми отримуємо НІЧОГО.

Наразі наша банда відвела нас ще далі від Європейського життя, тому що в країні при владі знаходиться організоване злочинне групування, яке ввійшло в змову з Росією, і на фоні війни, невизнаною цією владою, що абсолютно не вигідно Україні в юридичному сенсі, так от на фоні війни нашу країну і населення грабують, і людей виживають з країни, чи знищують.

Знищують не тільки фізично, але й відсутністю медицини після псевдореформи, відсутністю якісної освіти, і можливістю потім працевлаштуватися і мати достатній рівень знать, щоб отримувати гідну зарплату, відсутністю можливості виживати в такій дорогій країні, при таких низьких доходах, відсутністю можливості оплачувати комуналку, коли вона стала захмарної вартості, і т.д. Хоча… Гідна зарплата це не для Українців. Це для грабіжників, які імітують з себе владу, тому що вони остаточно знахабніли і назначають собі захмарні зарплати, говорячи, що то нормально, і в середньому, якщо так порахувати, то всі в Україні живуть добре. От взяти, наприклад, сотню пенсіонерів, з пенсією в 2 000, що нижче прожиткового мінімуму, і лише на якість 1 000-2 000 менше оплати за комуналку. Тобто пенсія 2 000, а комуналка в районі 4 000. Так от, якщо взяти сотню пенсіонерів, з пенсією в 2 000, і одного прикоритного, з зарплатою, от візьмемо мінімалку супрун в 26 000, то в цілому вони всі живуть в середньому добре. А якби ми взяли іншого посадовця, то всі б розкошували просто. В середньому.

Люстрації не було. Ніхто з бувших не покараний.

Не покараний ніхто, хто розстрілював і давав наказ розстрілювати Майдан.

Не покараний ніхто, хто звав війну в Україну. Навпаки, по мінським змовинам Путіна-Порошенко всі ці люди будуть не винні, і навіть сформують банд формування, під виглядом народної міліції, і Україна буде їх утримувати. І відновлювати зруйновані і розграбовані Росією регіони буде Україна. І Україна не набуде прав над цією українською землею, по мінським прописано так.

Не покараний той, хто не визнав російсько-українську війну, зрадивши Україну, Конституцію, наші та міжнародні закони. Не визнанням війни, Україна сама переклала увесь тягар і вину за війну на себе, і взяла відповідальність за відновлення всього зруйнованого війною, не маючи можливості стягнути репарації з Росії в майбутньому.

Не набули відповідальності ті, хто підривав економічну стабільність України в воєнний час, хто розкрадав Україну, наживався на війні, хто ввійшов з зговір з агресором і займався бізнесом і контрабандою, хто на офіційному державному рівні продавав накрадене з українських регіонів, яке наразі під окупацією Росії, під виглядом іноземного, за тарифами Роттердам +. І т.д.

Доведено, що Порошенко ввійшов в зговір з бувшими в Відні. Показово, що Порошенко під прикриттям війни потрошив Україну. Всім зрозуміло, що Порошенко і Путін в зговорі. Наш Крим, скоріше всього, це плата Путіну від Порошенко за те, що Порошенко президенствує. Всі ці політ технології, які Порошенко використовує, вони всі, як путінські. Режим путіна і Порошенко тотожний і працює в взаємодії.

Наразі Порошенко, який зрадив Україну, війшов в зговір з бувшими, з Росією, і продав Європі нас, так от наразі Порошенко роз'єднує народ, насаджує розбрат, і застосовує страшні технології по дискредитації суперників, брехливі, мерзенні, межуючи краплину правди з тоною гівна. Мразь, яка вміє тільки брехати, красти, наживатися, фальсифікувати та зраджувати, ця мразь не хоче віддавати владу.

Він нафальсифікував собі, що доведено, але не збуджено справ, бо в нас все правосуддя кишенькове наразі, так от безвідсотковий Порошенко, нафальсифікував собі 15 %.

Вдумайтесь – 15 %, і десь 10 з них це точно фальсифікація. ТОБТО ЛЮДИНА З РЕЙТИНГОМ В НІЩО ПРОБУЄ ЛИШИТИСЯ КОЛО ВЛАДИ, НЕЗВАЖАЮЧИ НІ НА ЩО.

В нас відібрали країну, в нас відбирають права, в нас відбирають життя.

І вже йде мова не про достойне життя, йде мова про саме життя. Тому що в країні цілеспрямовано проводять геноцид, і виживання українців з України.

Нам створили умови, чи нам спасатися від цілеспрямованих дій влади, які приводять до неможливості виживання в нашій власній країні, і виїзджати, чи вмирати…

Наша країна. Але не для нас. Гайки закручують так… і ще не кінець. Нам так і будуть піднімати ціни\тарифи\побори, не надаючи послуг, відмінивши якість, і знищивши всі державні інститути, позбавляючи нас прав, можливостей, і виживання.

Ця банда навіть не демонструє, що має спинятися.

Вони вміють лише змішувати усіх з багном, і говорити жахливі брехливі речі. Війна при них не скінчиться ніколи, бо вони під час неї можуть робити, що хочуть, і наживатися.

Тому ми вибираєм наразі… Чи пробуємо вибрати, тому що ви враховуйте фальсифікацію, тому вибираємо ми так, умовно. Вони фальсифікують, і ми можемо втрутитися, не визнати результати голосування, не прийняти нав'язуємий режим. Чи не в останній раз, тому що якщо банда лишиться при владі, то в наступний раз уже не буде взагалі нічого, як і нас не буде.

Навіть наразі вже в Україні немає права, законів, і не діє ні Конституція, ні якась адекватність.

В нас біснується банда, яка безкарна, якої все дозволено, яка безвідповідальна, і незнімаєма, та незвільняєма…

Майдан явно стояв не для того, щоб змінити одного мафіозі на ще більш мерзенного, по суті не змінивши нічого.

І війна вигідна не тільки Путіну, але й Порошенко.

Я хотіла жити на своєї землі і мати права, жити в суспільстві, де всі заможні, посміхаються, де працюють закони, не зашквар на бюрократії, де все стабільно, організовано, цивілізовано, для людей. Україна повинна бути для українців.

Але наразі я живу в Україні, де все на благо банди, і люди є безправні раби…

Олеся Калінська