Вибір Зеленського в другому турі, це абсолютно вимушений крок. Другого варіанту не існує. Тільки ЗА ЗЕленського!

Тому що мафіозну систему в Україні треба знести, і тому треба відати свій голос не за Порошенко!

Я не буду уподоблятися тим, хто перейшов межу, і обзивається, що за Зе голосують дурні, та говорить інші мерзенні слова.

Це вибір людини, яка мислить, голосувати в другому турі за ЗЕеленського!

Ні, я не буду ображати тих, хто голосує за Порошенко.

Як можна ображати тих, хто сидить на зарплаті, хто продався, чи зку.рвився, хто є частиною системи, адмінресурсом, чи псом режиму, чи мертвою душою, тут взагалі гріх то який на душу привласнити волю, я не буду ображати тих, чиїм голосом скористалися, в кого вкрали голос. Їх більшість.

Так, є ще категорія людей, які добровільно віддали свій голос за Порошенко. Їх мало. Дуже мало. Мізерно мало.

Але і вони не дурні, вони просто попали під технології обробки, маніпуляції, психологічні і технічні методи, які весь час застосовує Порошенко. Чим він не актор? Він геніальний актор. Як він грає. Сльозу вишибає іноді, руки йому цілують за його гру.

Так що я можу зрозуміти ту малу кількість людей, яка віддала порошенко свій голос добровільно. Вони просто хочуть жити в тому видуманому світі, який несе порошенко в своєму пустодзвонстві, де він добрий кцар, який турбується про народ, де він допоможе кожному, коли до нього звернуться, де погані бояре, а він хороший, де він нічого не знає про злочини, але злочинці не винні, то доведе не правосуддя, ні, його ж добрий кцар привласнив і воно вже нічого не доведе, і тепер в нас немає правосуддя, тому невинність друзів порошенко доведе поліграф, і друзів же не карають, ввійдіть в положення, вони ж не винні, що вони без освіти, без інтелекту, без почуття самозбереження, зарвалися вже, але вони ж його друзі, і тому він розсадив їх смотрящими, крадущими на усі потоки, і ну ніяк покарати їх не може, тому змиріться люди, і не розкачуйте човен, а то Путін ще більше нападе, і ви всі агенти кремля, і щоб довести, що не агент, то голосуйте за порошенко, а про страшне зубожіння і зниження рівня життя не говоріть, не думайте, не бачте, і про жахливе обкрадання населення і агонізуючу економіку, то все МВФ, європа, США винні, вони вимагають підвищити ціни до стелі, і зменшити зарплати до копійок, то все вони, то не Петя, а він великий реформатор, його реформи, і шалені гроші, освоєні під них, ви побачити, колись, десь там, це треба почекати, бо все робиться тихенько, але невпинно, і чекати, чекати, чекати, доки ви не вимрете, а він виживе, тому дайте ще час, пару десятиліть, як мінімум, тому що геніальні хозяйствєнніки на свою власну кишеню ще не накралися… А земля ще ж є, ще красти і красти. Доки не продасть Україну з посади не піде. Винесуть. Тушкою…

Продовжимо.

Тут тепер нова теза з методички у Мідоса навпаки вийшла. Мідос- це той, який до чого торкнеться — золото, а тут навпаки…

Як же тяжко уявити Зеленського головнокомандуючим, бо так же входити в договорняк з Путіним, здавати і зраджувати Україну, утилізувати українських воїнів в котлах, забирати зброю в українських воїнів і відводити її, щоб їх розстрілювали безкарно, і тренувалися російські регулярні і наймані війська на українській землі по українським людям, так от так Зеленьский не зможе точно.

Зеленський не зможе, як порошенко дотримуватися російсько-українського пакту про поразку України і умови її капітуляції – не карати винних росіян і проросіян в війні, не мати влади України на захоплених Росією українських територіях, не контролювати частину кордону в захоплених Росією анклавах, платити дань цим анклавам, легалізувати бойовиків під видом народної міліції, і т.д. Хто не читав мінські, раджу прочитати. порошенко б усі свої договори так оформляти, як цей, і по ним жив. Пад.ла.

Так що, куди там Зеленському до Порошенко, який вміє так гарно говорити, і стояти на парадах, і одним своїм виглядом надихає воїнів воювати на не визнаною в угоду Путіну порошенком війні, без зброї, бо вона відведена з нашої сторони, знаючи, що головнокомандуючий воюючої країни безтямно розікрав оборонку зі своїми друзями, і що війна ніколи не закінчиться за порошенко, бо вона йому вигідна, під час неї він проводить грабіж населення на не захоплених Росією територіях України, та проводить псевдореформи, політику, закони, направлені на те, щоб населення України позбавити остаточно прав, і власності, і життя, щоб зламати непокорних, винищити, вижити, і мати нашу країну для своєї банди, і владу безмежну, насолоджуватись безкарністю, незвільняємостью, і вседозволеністю…

Так точно ЗЕленський не зможе….

А нам так і не потрібно, чи не так?

Тому віддайте голос за Зеленського, допоможіть Україні позбутися банд формування узурпувавшого владу, і захопившого її.

Сподіваюся на те, що він виправдає нашу довіру, тому що це реально останній шанс для України, яку організоване злочинне групування, за останній час, практично перетворило в зразок Росії.

Люди, голосуйте за Зеленського. Йому обіцяють підтримку розумні люди, і в нього повинно все вийти за нашої допомоги.

Це мирний майдан.

Слава Україні.

Олеся Калінська